Junior Banz črna sončna očala za otroke stare od 4 do 10 let

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3.
916421 13447

Ocene in mnenja

Opis

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Okvir je izdelan iz visoko kakovostnega polikarbonata, zaradi česar so očala lahka in trpežna. Dodan je pašček, ki se uporablja po želji in neoprenska vrečka za shranjevanje očal. Vse je barvno uskaljeno z očali v trendovskih barvah, ki jih imajo otroci radi.
 
Zaradi upogljivih ročajev Junior Banz so očala bolj vzdržljiva, odlično se prilagajajo tudi pri razigrani igri otrok, istočasno pa so zelo udobna za nošenje.
 
Velikost: od 4 do 10 let

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Raziskave, izvedene na sesalcih, ki imajo spodnje možganske strukture in kemične sisteme podobne našim, kažejo, da je zaradi stresa v zgodnjem otroštvu biokemično stanje dojenčkovih možganov lahko trajno zelo prizadeto. Življenjsko pomembni sistemi, povezani s kemičnimi snovmi, ki vplivajo na čustva, kot so opioidi, noradrenalin, dopamin in serotonin - ti sistemi se v nerazvitih možganih še vedno razvijajo -, so lahko hudo poškodovani in lahko povzročijo kemično neravnovesje v možganih." 

Ko je raven dopamina in noradrenalina nizka, se otrok teže zbere in osredotoči. To lahko povzroči učne težave, ki jih drugi otroci nimajo. Nizka raven serotonina je eden ključnih dejavnikov številnih oblik depresije, pa tudi nasilnega vedenja. 

Opioidi so odločilni pri zmanjševanju občutkov strahu in napetosti, zato lahko onesposobitev opioidov v delih možganov povzroči povečanje negativnih občutkov in stresa ter zmanjšanje pozitivnih občutkov." 

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Baby banz Baby banz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja