Karbonoir trdo milo z aktivnim ogljem, 100 g

Karbonoir trdo milo z aktivnim ogljem je nežno in učinkovito z aktivnim ogljem oplemeniteno ročno izdelano negovalno milo. Karbonoir trdo milo z aktivnim ogljem je nežno in učinkovito z aktivnim ogljem oplemeniteno ročno izdelano negovalno milo.
925802 16447

Ocene in mnenja

Opis

Karbonoir trdo milo z aktivnim ogljem je nežno in učinkovito z aktivnim ogljem oplemeniteno ročno izdelano negovalno milo.

Karakteristike mila Karbonoir

  • primerno za nego in čiščenje vseh kožnih tipov
  • ne vpliva in ne spreminja naravnega pH kože
  • dobro odstrani vse nečistote
  • odstranjuje škodljive snovi, se bori proti ogrcom
  • deluje regenerativno in čistilno
  • preprečuje nastanek odgrcov

Lastnost aktiviranega oglja je predvse njegova velika specifična površina, ki omogoča vezavo številnih komponent. Prav zato je dodatek aktivnega oglja milu smiselno, saj odstranjuje bakterije, viruse, morebitne nečistoče, mastne komponente ipd.

Za aktivno oglje velja, da ne obstaja bolj naravne in bolj učinkovite snovi, kot je aktivno oglje.

Delovanje aktivnega oglja je široko spektralno, lahko se ga uporablja v številne namene in sicr - odstraniti je mogoče neprijeten telesni vonj, primeren je kot pripomoček za blaženje pikov žuželk, pripomore kpreprečevanju aknavosti in drugi kožnih nevšečnosti.

Uporaba Karbonoir trdega mila

Črno milo uporabljajte vsakodnenvo za namene umivana obraza, telesa, pri prhanju in kopanju. Teave z ogrci in aknami niso več problem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Dolgoročno tveganje: ko postane PAB boleča, se tveganje za usodni srčni infarkt ali možgansko kap v 10 letih zviša na skoraj 50 odstotkov.

»Pri nekom; ki ima PAB, se zastavljata dve vprašanji,« pravi žilni kirurg dr. James Stanley, direktor Kardiovaskularnega centra Univerze Michigan. »Kaj se zgodi z vašimi nogami in kaj se zgodi z vašim življenjem?«
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Karbonoir Karbonoir
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov