Kolagenlift, 10 vijal

Kolagenlift je nov Medex-ov izdelek, bogat s kolagenom Verisol, hialuronsko kislino ter vitaminom C, ki je izvleček agavinega sirupa. Kolagenlift je nov Medex-ov izdelek, bogat s kolagenom Verisol, hialuronsko kislino ter vitaminom C, ki je izvleček agavinega sirupa.
2022-05-10 14,44 €
914401 21158

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.Kolagenlift je nov Medex-ov izdelek, bogat s kolagenom Verisol, hialuronsko kislino ter vitaminom C, ki je izvleček agavinega sirupa. Izdelek je shranjen v priročnih vijalah, ki so enoodmerne zato je tudi priročen za na potovanje. Pakiranje je primerno za enostavno in zelo preprosto rokovanje.

Formulirana kombinacija kolagena ter hialuronske kisline v Kolagenlift prehranskem dodatku je tudi izredno pomemben gradnik naše kožne strukture - s časom in starostjo pa je tega zmeraj manj in ga je nujno nadomeščati.

Kolagen je beljakovina in ključen gradnik kožne strukture in predstavlja vsaj 30 % ali celo večji delež samih beljakovin v strukturi kože.
Kolagen pa ne sestavlja samo kožnih tkiv pač pa sestavlja tudi zobovje, oči, srce, ožilje.
Največ (do 70 % celotne količine kolagena) pa se nahaja v kožnem tkivu.
Kolagenske verige se združujejo v kolagenska vlakna, ta pa naprej v kolagenske niti. Na ta način med seboj tvorijo kolagensko 3D strukturo - ogrodje, ki je elastično ter čvrsto.

Predvsem ženske so tiste, katerim primanjkuje kolagena. Po dvajsetem letu starosti se prične kolagesnska struktura in količina le-tega zmanjševati. Koža prične izgubljati vlažnost in prične se proces gubanja kože. To pa povzroča starosten izgled.

Kolagenlift vsebuje je razvil posebno, prilagojeno in patentirano obliko kolagena z imenom Verisol, ki je formuliran v obliki majhnim molekul, ki se v strukturo kože brez večjih težav absorbira in se vanjo tudi uspešno vgradi.

Hialuronska kislina je polisaharid, ki je prav tako gradnik kolagenskih vlaken - leta poskrbi za vezavo vlage in proste vode na molekularne strukture kolagena ter ostalih vezivnih tkiv.
Ker pa je z leti okrnjeno nastajanje hialuronske kisline je tudi to potrebno nadomeščati.
Pri 40. letu starosti je namreč te hialurosnke kisline le še polovico začetne, posledično je tudi osnovna funkcija in tudi samo delovanje kože okrnjeno. Pri 60. letih je hialuronske kisline leše 10% začetne vrednosti iz obdobja pubertete. Če je količina hialuronske kisline v upadu, je tudi stanje same kože poslabšano.

Medex-ov izdelek Kolagenlift vsebuje oboje - tako hialurosnko kislino in kolagen z dodanim vitaminom C. Vitamin C je izredno pomemben pri nastajanju kolagenskih vlaken v koži ter deluje kot dober antioksidant.

Kolagenlift v stekleničkah je zelo priročen za uporabo, serum v malem, za olgotrajno zaščito in lepoto kožne strukture.

Agavin sirup, ki je bogat z vitaminom C, omogoča boljšo absorbcijo ter izboljša sam okus izdelka.

Uporaba Kolagenlift prehranskega dopolnila

Kolagenlift lahko uživate dnevno - vsaj 60 dni neprekinjeno. Tako svojemu telesu vrnete, kar vam narava s časom odvzema.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kolagen – telo ga potrebuje!

Kolagen predstavlja kar 30 % vse beljakovinske mase sesalcev in je zato tudi pri človeku najširše zastopana beljakovina. Kolagenska vlakna so glavni gradniki zunajceličnega matriksa, ki podpira večino...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov