Krema proti gubam, 45 mL

<strong>Krema proti gubam je cenovno dostopen kozmetičen izdelek, ki je namenjen negi ter vsakodnevnim nanosom ter je narejen v laboratoriju obalnih lekarn. </strong> Krema proti gubam je cenovno dostopen kozmetičen izdelek, ki je namenjen negi ter vsakodnevnim nanosom ter je narejen v laboratoriju obalnih lekarn.
931683 14119

Ocene in mnenja

Opis

Krema proti gubam je cenovno dostopen kozmetičen izdelek, ki je namenjen negi ter vsakodnevnim nanosom ter je narejen v laboratoriju obalnih lekarn.

Krema proti gubam je namenjena vsakodnevni negi ženske lahko pa tudi moške kože. Kremo uporabljajte v primerih, da želite vašo kožo pomladiti, jo narediti mehko ter požno.

Z uporabo kreme proti gubam kožo intenzivno zaščitite ter jo naredite voljno ter gladko. Mandljevo, jojobino olje in čebelji vosek kožo s svojimi proteini, lipidi in gliceridi nahranijo in obnovijo, kolagen ji povrne prožnost.
Kot ena izmed pomembnih sestavin kozmetične kreme je tudi vitamin E, ki velja kot močan antioksidant, ki kožo zaščiti ter jo varuje pred prehitrim staranjem.

Navodila za uporabo kreme proti gubam

Pred uporabo kreme pokrbite, da bo površina kože vašega obraza povsem čista ter osušena. Kožo obraza lahko očistite s čistilnim mlekom ali tonikom za čiščenje.

Z nežnimi potegi navzgor nanesite kremo na obraz in vrat. S prsti nežno trepljajte po vsem obrazu, da še dodatno spodbudite prekrvavitev in učinek učvrščevanja.  Krema je odlična podlaga za ličila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Obalne lekarne Obalne lekarne
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja