La Nature orange grenivkina sol za kopanje z ognjičem v okrasni steklenici, 250 g

Namakajte se v solni kopeli La Nature Orange, sprostite telo, dušo in um. Namakajte se v solni kopeli La Nature Orange, sprostite telo, dušo in um.
10204 10204

Ocene in mnenja

Opis

Namakajte se v solni kopeli La Nature Orange, sprostite telo, dušo in um.  Kristali soli za kopanje izločajo posebej uravnoteženo sestavino mineralnih snovi za razvajanje kože.

Navodila za uporabo

Potresite 4-6 žlic soli v prazno kad in pustite da se hitro raztopi pod toplo tekočo vodo. Vaša kopel naj traja približno 20 minut, temperatura vode naj bo približno 37 stopinj C.

O liniji La Nature orange

Sadna žlahtnost…
Iz vitaminsko bogatih substanc pomarančnega olupka, pomarančevca in cvetlične note ter v kombinaciji z mandljevim oljem je kozmetika La Nature razvila nežno negovalno linijo »Orange«.
Sadni vonj pomaranče osvežuje, poživlja in spodbuja kreativnost. Cenjeno mandljevo olje pa ščiti in neguje suho in občutljivo kožo. Losioni se hitro vpijejo in poskrbijo za naravno vlago kožne povrhnjice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta dr. Atkinsa

Vedno znova so se na temo »Atkins« pojavljala opozorila, da je ta dieta smrtno nevarna, da povzroča okvaro organov in da je kriva za ekstremno visoke vrednosti maščob v krvi, kar pa do danes znanstveno niso uspeli dokazati. Prav nasprotno, ti očitki so se izkazali celo za negativne. To sporno vprašanje je doživelo vrhunec maja 2003, ko sta bili veni izmed najbolj uglednih medicinskih revij New England Journal of Medicine objavljeni dve raziskavi, ki sta Atkinsovodietoprimerjalizdietamizmalomaščobami.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja