La Roche Posay Toleriane Sensitive fluid za občutljivo kožo, 40 mL

La Roche Posay Toleriane Sensitive fluid za občutljivo kožo je kozmetični izdelek brez vonja, konzervansov in parabenov, ki posledično ne draži in ne iritira kože obraza. La Roche Posay Toleriane Sensitive fluid za občutljivo kožo je kozmetični izdelek brez vonja, konzervansov in parabenov, ki posledično ne draži in ne iritira kože obraza.
926604 26592

Ocene in mnenja

Opis

La Roche Posay Toleriane Sensitive fluid za občutljivo kožo je kozmetični izdelek brez vonja, konzervansov in parabenov, ki posledično ne draži in ne iritira kože obraza. Fluid je namenjen predvsem za tretiranje mastnejših kožnih tipov, prijetno osvežilna formula pa se hitro absorbira v kožo, ter prinaša moč vlažnosti hidratantnih komponent in pomirja ter lajša vse dermalne neprijentosti.

La Roche Posay Toleriane Sensitive fluid nega za občutljivo kožo je tretma, ki je primeren in formuliran za namen nege občutljive do zelo občutljive kože obraza.

Izdelek omogoča dolgotrajno vlaženje in sicer celo do 48 ur intenzivnega vlaženja in regeneracije. Formula fluida tako ne vsebuje olj, ki bi kožo mastile, koža je po nanosu kfluida intenzivno pomirjena, globinsko zaščitena, manj občutljiva in vidno manj razdržena ali morebiti rdečična.

Splošno o liniji La Roche Posay Toleriane Sensitive fluid

Sensitive fluid linija izdelkov La Roche posay je na voljo predvsem za suh kožni tip, ker pa izdelek vsebuje še kulture mikroorganizmov, le te pripomorejo k regeneraciji in temeljiti zaščiti kože obraza.

Pri obnavljanju kožnega zaščitnega sloja je venomer smiselno zaščititi še tako imenovano mikrobiotično pregrado, ki prav tako skrbi za učinkovito odpornost kože, njeno zaščito in pripomore k povečevanju kožne tolerance, kar je še posebej pomembno za občutljivejše tipe kože.

Učinek Toleriane Sensitive fluid nege

  • funkcija vlaženja: inovativna ter globinska funkcija vlaženja kože do 48 ur in to z enim samim nanosom
  • intenzivno in glibinsko pomirjanje
  • regeneracija za korekcija zaščitne kožne pregrade
  • Zmanjšanje draženja kože

Posebne prednosti fluid tretmaja: kože ne zateguje, koža je razbremenjena obremenjujoče suhosti ali celo rdečične kože, ki je posledica najrazličnejših iritacij organizma. Mravljinjčenje se ne občuti več. Morebitni znaki neugodja so pomirjeni in jih ni več.

Izdeke kože ne draži, saj ne vsebuje alergenih dišav, aromatičnih dišav, eteričnih olj. Formulacija je narejena z namenom učinkovitega pomirjanja kože. Izdelek je zasnovan proti draženju kože. Formulacija je oplemenitena z La Roche posay termalno pomirjajočo vodo, kar omogoča intenzivnost delovanja, globinsko vlaženje in s tem tudi pomirjajoč učinek. Negovalna podlaga kozmetičnega izdelka je zelo nežna, skoraj tako, da bi jo lahko uporabili celo na dojenčkovi koži.

Uporaba La Roche Posay Toleriane Sensitive fluid nege

Izdelek uporabite po čiščenju kože obraza in telesa. Nanos naj bo tanek, nanaša naj se ga do 2 krat dnevno, najbolje zjutraj in tudi zvečer pred večernim počutkom.

Kremo vtrite s pomočjo prstnih blazinic, z nežnimi krožnimi gibi pa poskrbite, da se bo tretma dodobra vpil v kožo obraza in/ali vratu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov