La Roche Posay Toleriane Sensitive nega za občutljivo kožo, 40 mL

La Roche Posay Toleriane Sensitive nega za občutljivo kožo je tretma, ki je primeren in formuliran za namen nege občutljive do zelo občutljive kože obraza. La Roche Posay Toleriane Sensitive nega za občutljivo kožo je tretma, ki je primeren in formuliran za namen nege občutljive do zelo občutljive kože obraza.
926604 27065

Ocene in mnenja

Opis

La Roche Posay Toleriane Sensitive nega za občutljivo kožo je tretma, ki je primeren in formuliran za namen nege občutljive do zelo občutljive kože obraza.

Splošno o liniji La Roche Posay Toleriane Sensitive

Sensitive linija izdelkov La Roche posay je na voljo za vse kožne tipe, ker pa izdelek vsebuje še kulture mikroorganizmov, le te pripomorejo k regeneraciji in temeljiti zaščiti kože obraza.

Pri obnavljanju kožnega zaščitnega sloja je venomer smiselno zaščititi še tako imenovano mikrobiotično pregrado, ki prav tako skrbi za učinkovito odpornost kože, njeno zaščito in pripomore k povečevanju kožne tolerance, kar je še posebej pomembno za občutljivejše tipe kože.

Učinek Toleriane Sensitive nege

  • funkcija vlaženja: inovativna ter globinska funkcija vlaženja kože do 48 ur in to z enim samim nanosom
  • intenzivno in glibinsko pomirjanje
  • regeneracija za korekcija zaščitne kožne pregrade
  • Zmanjšanje draženja kože

Izdeke kože ne draži, saj ne vsebuje alergenih dišav, aromatičnih dišav, eteričnih olj. Formulacija je narejena z namenom učinkovitega pomirjanja kože. Izdelek je zasnovan proti draženju kože. Formulacija je oplemenitena z La Roche posay termalno pomirjajočo vodo, kar omogoča intenzivnost delovanja, globinsko vlaženje in s tem tudi pomirjajoč učinek. Negovalna podlaga kozmetičnega izdelka je zelo nežna, skoraj tako, da bi jo lahko uporabili celo na dojenčkovi koži.

Uporaba La Roche Posay Toleriane Sensitive nege

Izdelek uporabite po čiščenju kože obraza in telesa. Nanos naj bo tanek, nanaša naj se ga do 2 krat dnevno, najbolje zjutraj in tudi zvečer pred večernim počutkom.

Kremo vtrite s pomočjo prstnih blazinic, z nežnimi krožnimi gibi pa poskrbite, da se bo tretma dodobra vpil v kožo obraza in/ali vratu.

Sestavine La Roche posay tretmaja

  • glicerin - kožo globinsko navlaži
  • B3 vitamin ima pomirjajoč in regenerativen učinek
  • termalna voda LRP - ima pomirjevalen in regenerativen učinek
  • ceramidi - zaščitijo ter obnavljajo kožno pregrado

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov