Afrodita Men Sport gel za šamponiranje in prhanje, 250 mL

Za vse rekreativne in profesionalne športnike je odlična izbira Sport gel za šamponiranje in prhanje Afrodita Men. Za vse rekreativne in profesionalne športnike je odlična izbira Sport gel za šamponiranje in prhanje Afrodita Men.
31655 31655
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Za vse rekreativne in profesionalne športnike je odlična izbira Sport gel za šamponiranje in prhanje Afrodita Men.

Lastnosti gela za šamponiranje in prhanje Sport

  • delovanje na tri načine
  • za telo
  • za obraz
  • za lase
  • ne vsebuje parabena in silikona

Delovanje gela za šamponiranje in prhanje Sport Afrodita Men

Rekreativni in profesionalni športniki se ob telesnih aktivnostih pošteno spotijo. Običajno si morajo po vsakem treningu tudi umiti lase in prav zamudno je uporabljati dva izdelka. Z Afroditinim gelom za šamponiranje in prhanje vas bo v športni torbi ali v domači kopalnici pričakal le en izdelek, ki bo naredil vse za optimalno higieno.

Sport gel za šamponiranje in prhanje ima namreč trojno delovanje. Optimalno očisti kožo tako na telesu kot obrazu, hkrati pa je odličen tudi kot šampon za umivanje las. S svojim prijetnim vonjem v trenutku odpravi neprijeten vonj potenja, ki ste ga pridelali med športno aktivnostjo.

Ker pa je športno udejstvovanje tudi naporno in ste pogosto izmučeni, vas bo Sport gel med uporabo popolnoma osvežil. Navdihnil vas bo val sveže energije, ki vam bo pomagal, da se boste kmalu počutili spočite. Z delovanjem mineralne formule se bodo vaši prijetni občutki po vadbi in po prhanju še okrepili.

V Afroditinem gelu za šamponiranje in prhanje so skrbno izbrane sestavine, ki učinkovito delujejo na lasišču in na koži. Ker je pH vrednost šampona prijazna do kože, vas med umivanjem gel ne bo dražil.

Uporaba gela Afrodita Men Sport

Afroditin gel lahko uporabite za vsakodnevno prhanje. Nanesite ga na vlažno kožo in ustvarite blago peno, s katero očistite kožo. Ostanke gela dobro izperite s tekočo vodo.

Gel nanesite na vlažne lase, če jih želite optimalno očistit. S krožnimi gibi očistite tudi lasišče. Dobro sperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja