LactoSeven Chew, 50 žvečljivih tablet

Zagotovite svoji družini dobre mlečnokislinske bakterije in vitamin D z Lacto Seven žvečljivimi tabletami izredno dobrega okusa. Zagotovite svoji družini dobre mlečnokislinske bakterije in vitamin D z Lacto Seven žvečljivimi tabletami izredno dobrega okusa.
423050 32803

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Zagotovite svoji družini dobre mlečnokislinske bakterije in vitamin D z Lacto Seven žvečljivimi tabletami izredno dobrega okusa.

Prednosti prehranskega dopolnila Lacto Seven

  • enostavno za uživanje
  • mlečnokislinske bakterije in vitamin D
  • prijeten okus jagod in malin
  • brez sladkorja
  • ne vsebuje glutena in laktoze

Delovanje žvečljivih tablet Lacto Seven

V prehranskem dopolnilu Lacto Seven se nahaja kar sedem sevov mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus in Bifidobacterium), ki spadajo med dobre bakterije in pozitivno vplivajo na naše telo.

Za normalno delovanje telesa, je zelo pomembno ravnovesje v črevesju, ki ga je težko ohraniti s sodobnim tempom življenja. Pri tem nam lahko pripomorejo kvalitetna prehranska dopolnila kot je na primer Lacto Seven, ki ima dodan tudi vitamin D in je ob tem še odličnega okusa.

Mlečnokislinske bakterije v Lacto Seven so zaščitene s posebno tehnologijo Bio-support, ki bakterije zaščiti, da te brez težav preživijo med izdelavo, shranjevanjem in prehajanjem skozi želodec. Zaradi zaščite iz beljakovinskega in polisaharidnega kompleka, bakterije žive dosežejo črevo, kjer se vežejo na črevesno sluznico, se tam razmnožujejo in ustvarijo širok spekter koristnih mlečnokislinskih bakterij.

Vitamin D, ki ga naše telo lahko proizvede samo, je eden izmed zelo pomembnih vitaminov za normalno delovanje številnih funkcij. Pomanjkanje vitamina D se poveča predvsem v zimskih mesecih, ko je izpostavljenost soncu še manjša kot poleti. Prehranska dopolnila z vitaminom D zagotovijo boljše količine vitamina D v telesu. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in prispeva k ohranjanju zdravih kosti ter zdravih zob in boljšemu delovanju mišic. Ob tem pa ustrezne ravni vitamina D poskrbijo tudi za ohranjanje naravnih ravni kalcija v krvi in prispevajo k normalni absorpciji kalija ter fosforja.

Tabela sestavin

Mlečnokislinske bakterije 1-2×109 cfu** (cfu=colony forming units – število kolonijskih enot živih bakterij)

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus plantarum

Lactobacillus rhamnosus

Lactobacillus casei

Lactobacillus reuteri

Bifidobacterium longum

Streptococcus thermophilus

Vitamin D3 2–4 µg

** v času izdelave

sladilo (ksilitol), pripravek mlečnokislinskih bakterij [maltodekstrin, antioksidant (askorbinska kislina)], sredstvo za povečanje prostornine (hidroksipropil, celuloza), sredstvo za glaziranje (magnezijeve soli maščobnih kislin), arome jagod in malin, holekalciferol. Vsebuje majhne sledi mleka in soje.

V LactoSeven Chew je prisoten vitamin D3 2-4 mcg (kar predstavlja 40-80% priporočenega dnevnega vnosa).

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je 1 do 2 tableti na dan pri odraslih.

Za otroke starejše od 1 leta je priporočen dnevni vnos 1 tablete dnevno. Prepričajte se, da otrok lahko tableto prežveči ali poliže. Tableto lahko tudi zdrobite.

Tableto prežvečite ali pustite v ustih tako dolgo, da se popolnoma raztopi. Prehransko dopolnilo lahko uživate redno vsak dan ali le občasno. Če se zdravite z antibiotiki, prehransko dopolnilo Lacto Seven vzemite dve uri po tem, ko ste zaužili antibiotike.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vitabalans oy Vitabalans oy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja