Lactogyn intimni gel, 50 g gela

Z uporabo Lactogyn gela je odpravljena suhost vaginalnega predela.<br> Z uporabo Lactogyn gela je odpravljena suhost vaginalnega predela.
913642 19679

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Lactogyn intimni gel je namenjen za intimno vaginalno uporabo, tako omeji presuho področje nožnixce in intimnih predelov - prevelika suhost se namreč pojavlja v o obdobju menopavze, ko hormoni vplivajo na suhost (pa tudi druge lastnosti) vaginalne sluznice. Vzrok je predvsem v pomenkanju hormona estrogena, pa mlajših ženskah pa je vse odvisno tudi od obremenitve in intenzivnosti stresa in njegovega trajanja.

Uporaba Lactogyn gela poglavitno vpliva na suhost in pripomore k zmanjšanju iritacije in negativnih okoljskih dejavnikov.

Kako uporabljamo Lactogyn gel?

Uporaba je precej enostavna. Na intimno področje nanesemo s pomočjo prsta manjšo količino gela (sam mel razprostremo po čim večjem intimnem področju ) - če pa je namen notranja uporaba pa si lahko pomagate tudi z priloženim aplikatorjem za lažjo vaginalno aplikacijo.

Lactogyn gel se pogosto lahko uporablja tudi kot lubrikantno sredstvo ppri rektalnem merjenju temperature ali dajanjem klistirjev. Lactogyn gel ne pušča sledi in ne deluje alergeno! V primeru kakršnih koli stranskih učinkov se posvetujte z zdravnikom ali pa za mnenje povprašajte farmacevta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Levkemija

PRI VSEH OBLIKAH LEVKEMIJE (RAKA KOSTNEGA MOZGA) V KOSTNEM MOZGU NASTAJAJO IN SE KOPIČJO NENORMALNE ALI ZELO NEZRELE BELE KRVNIČKE.

Zaradi nenadzorovanega razraščanja rakavih belih krvničk v kostnem mozgu, ki ovirajo tvorbo normalnih belih in rdečih krvničk ter krvnih ploščic, se pojavijo znaki anemije in purpura (podkožne krvavitve, ki se kažejo kot drobne, spontano nastale modrice na koži).

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

Prognoza bolezni je odvisna od vrste in resnosti levkemije. Kronična limfocitna levkemija napreduje počasi in le redko zahteva radikalno zdravljenje.

Uspešno zdravimo tudi otroške levkemije.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede