x
Vse kategorije
Lactogyn intimni gel, 50 g gela
Lactogyn intimni gel, 50 g gela
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lactogyn intimni gel, 50 g gela

Proizvajalec: JGL
Z uporabo Lactogyn gela je odpravljena suhost vaginalnega predela.
Cena: 10,17 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenintimna nega, intimna nega

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Lactogyn intimni gel je namenjen za intimno vaginalno uporabo, tako omeji presuho področje nožnixce in intimnih predelov - prevelika suhost se namreč pojavlja v o obdobju menopavze, ko hormoni vplivajo na suhost (pa tudi druge lastnosti) vaginalne sluznice. Vzrok je predvsem v pomenkanju hormona estrogena, pa mlajših ženskah pa je vse odvisno tudi od obremenitve in intenzivnosti stresa in njegovega trajanja.

Uporaba Lactogyn gela poglavitno vpliva na suhost in pripomore k zmanjšanju iritacije in negativnih okoljskih dejavnikov.

Kako uporabljamo Lactogyn gel?

Uporaba je precej enostavna. Na intimno področje nanesemo s pomočjo prsta manjšo količino gela (sam mel razprostremo po čim večjem intimnem področju ) - če pa je namen notranja uporaba pa si lahko pomagate tudi z priloženim aplikatorjem za lažjo vaginalno aplikacijo.

Lactogyn gel se pogosto lahko uporablja tudi kot lubrikantno sredstvo ppri rektalnem merjenju temperature ali dajanjem klistirjev. Lactogyn gel ne pušča sledi in ne deluje alergeno! V primeru kakršnih koli stranskih učinkov se posvetujte z zdravnikom ali pa za mnenje povprašajte farmacevta.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Levkemija

PRI VSEH OBLIKAH LEVKEMIJE (RAKA KOSTNEGA MOZGA) V KOSTNEM MOZGU NASTAJAJO IN SE KOPIČJO NENORMALNE ALI ZELO NEZRELE BELE KRVNIČKE.

Zaradi nenadzorovanega razraščanja rakavih belih krvničk v kostnem mozgu, ki ovirajo tvorbo normalnih belih in rdečih krvničk ter krvnih ploščic, se pojavijo znaki anemije in purpura (podkožne krvavitve, ki se kažejo kot drobne, spontano nastale modrice na koži).

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

Prognoza bolezni je odvisna od vrste in resnosti levkemije. Kronična limfocitna levkemija napreduje počasi in le redko zahteva radikalno zdravljenje.

Uspešno zdravimo tudi otroške levkemije.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Lactogyn, 15 kapsul

11,11 €

Lactogyn vaginalne kapsule, 7 kapsul

10,71 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenintimna nega, intimna nega

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.