Lanaform Dynastic - Odprti sandali za hujšanje in odpravo celulita

Izdelani iz popolnoma naravnih materialov, primerni tudi za nosečnice.
567884 4405

Ocene in mnenja

Opis

Sandali Dynastatic bodo okrepili in oblikovali mišice na vaših stegnih ter zadnjici in se spoprijeli z ne-estetičnimi posledicami celulita. Poleg tega vam  Dynastatic sandali nudijo ortopedski učinek, saj skrbijo za naravno, pravilno držo vaše hrbtenice.

Sandali Dynastatic so BIO produkt, izdelani iz popolnoma naravnih materialov, primerni tudi za nosečnice. 

Znanstvene raziskave so dokazale učinek  Dynastatic sandal, ki ob vsakodnevni uporabi najmanj 3 ure dnevno, v roku 40 do 60 dni okrepijo vaše stegenske in zadnjične mišice.    

Analize kažejo naslednje rezultate;

pri 60% uporabnic smo pri merjenju zabeležili zmanjšanje obsega nog in dobili odlične rezultate, 
pri 25%  smo dobili dobre rezultate in 
pri 10% žensk, ki so nosile  Dynastatic sandale so bili rezultati minimalni, a vseeno opazni. 

Znanstvene raziskave so pokazale, da naša običajna, večinoma nepravilna telesna drža ovira naravno aktivnost zadnjičnih ter stegenskih mišic. Posledica tega je t.i. pomarančasta koža oziroma celulit.

Skrivnost  Dynastatic sandal je, da utrdijo naše mišice na naraven način, s hojo, poleg tega pa pripomorejo k lepši in pravilni telesni drži, ki je vse prevečkrat razlog za bolečino v vratnih vretencih ali hrbtenici. 

Z  Dynastatic sandali boste doživeli veselje in zadovoljstvo, ki ga prinaša lažje, bolj vitko ter čvrsto telo. Hkrati pa bodo sandali pripomogli k večji samozavesti in življenju brez bolečin, ki so posledica nepravilne telesne drže.

Sandali so evropski proizvod, izdelani v Italiji. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v menstrualnem ciklusu

Kdaj in kako si lahko pomagate sami?
Disfunkcionalne krvavitve so lahko posledica povečane psihofizične obremenitve in stresa. Pogosto so prehodnega značaja in ciklus se sčasoma spontano uredi. Pomembno je vedeti, da kar pri polovici žensk z menoragijo (to je močna, a redna krvavitev, ki traja več kot 7 dni) v ozadju ne odkrijemo patološkega procesa. Velika večina sekundarnih amenorej je posledica motenj na nivoju hipotalamusa. Najpogostejši razlogi so psihološki stres, prehrambene navade, majhna telesna teža ali prevelika športna dejavnost. Rizični dejavniki za nastanek dismenoreje so kajenje in depresija, pozitivna družinska anamneza dismenoreje, pogostejša je pri ženskah, ki še niso rodile, ali pa imajo menoragijo oziroma so imele zgodnjo menarho (prvo menstrualno krvavitev). Na bolečino ugodno vpliva tudi sprememba prehrane. Ugotovili so, da vnos živil z nizko vsebnostjo maščob in mlečnih proizvodov (sladoled, sveži sir, jogurt) ugodno vpliva na zmanjšanje bolečine. Pomemben je tudi zadosten dnevni vnos vitaminov B6 (100 mgldan), magnezija (300 mg/dan) in vitamina E (150 mg/teden).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov