Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 0 in 298
Tip izdelka
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Težava
Tip kože
Predel uporabe
Prednost
Kdo uporablja?
Karakteristika izdelka
Čas uporabe
Primernost
Učinek
Oznaka
Mesto delovanja
Namen uporabe
Tip termometra

Lanaform

Podjetje Lanaform je svetovno priznano podjetje, ki ima sedež v Belgiji. S svojim pridobljenim svetovnim ugledom, je eno izmed vodilnih podjetji, ki prebivalcem zagotavlja dostop do izdelkov iz različnih področji. S svojimi izdelki so na trgu prisotni že od leta 1975. Izkušnje pri načrtovanju in redno spremljanje uporabniških potreb jim omogoča, da vedno znova kupcem ponudijo kvalitetne izdelke, ki olajšajo življenje.

V njihovi ponudbi je mnogo različnih izdelkov s področja zdravja, lepote in dobrega počutja. Tako široka in obsežna ponudba omogoča, da vsak prebivalec najde izdelek zase, ki mu bo pomagal zadovoljiti osnovne in tudi zahtevnejše potrebe. Izdelki podjetja Lanaform so vedno večkrat ključen faktor za boljši življenjski način.

Lanaform je inovativno podjetje, ki ima velike ambicije po ustvarjanju izdelkov, ki so močno podprti z najnovejšo tehnologijo. Neverjetna uporabnost pripomočkov in naprav je odraz stalnega spremljanja razvoja in visokih ambicij podjetja. Konstantno raziskovanje in iskanje izboljšav je ključno, da so uporabniki z izdelki Lanaform izredno zadovoljni.

Kaj vam omogočajo izdelki Lanaform?

Zdravje ima velik pomen za podjetje Lanaform. Prav zato za vas pripravljajo vedno nove izdelke, ki vam bodo pomagali pir ohranjanju zdravja. Lažje boste poskrbeli zase, za svoje bližnje in za različne potrebe, ki so v času bolehanja še bolj izražene. Na voljo vam je mnogo naprav, ki merijo različne vitalne parametre od temperature, krvnega tlaka, do srčnega utripa ter teže.

V sklopu izdelkov iz področja Wellness boste našli širok nabor pripomočkov, ki vam bodo prišli prav v trenutkih, ki si jih vzamete le zase. S pomočjo izdelkov Lanaform boste kos vsakodnevnemu stresu, saj bo posvečanje osebnim potrebam postala vaša prioriteta. V podjetju ustvarjajo izdelke, ki ustrezajo različnim potrebam in vam olajšajo, da se sprostite s pomočjo strokovnega znanja podjetja Lanaform.

Kar nekaj izdelkov podjetja Lanaform je s področja hujšanja. S temi izdelki bo ohranjanje ustrezne telesne teže, fit postava in zdrav življenjski slog veliko bolj preprosto. Svoje cilje boste lažje osvojili brez hudih naporov.

V vsakem trenutku dneva nas obdaja zrak. Kakovost zraka v katerem bivamo je ključnega pomena. S pomočjo široke ponudbe podjetja Lanaform lahko močno vplivate na zrak, ki ga dihate. Na voljo vam je veliko naprav in pripomočkov, ki združujejo dizajn in tehnologijo, ob tem pa še skrbijo za kvaliteten zrak.

Če želite, da vam je zares udobno, prebrskajte med izdelki iz linije udobja podjetja Lanaform. Širok nabor izdelkov, ki vam pomagajo, da vam je v svojem telesu veliko bolj udobno, da se lažje sprostite in da uživate v vsaki prosti minuti dneva.

Nekatere naprave in pripomočki znamke Lanaform vam bodo pomagali ohranjati svež in zavidljiv videz. Počutite se, kot da ste stopili iz salona po ravnokar opravljenem tretmaju, vendar boste vse to opravili doma, ugodneje in brez zapravljanja dragocenega časa.

Ne smemo pozabiti na naše najmlajše. Podjetje Lanaform ima v asortimanu tudi širok spekter izdelkov, ki so posebno prilagojeni prav dojenčkom, malčkom in otrokom. Ti izdelki vam bodo nekoliko olajšali skrb za svoje potomce, njihovo udobje in zdravje.

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Lanaform Baby Nose Vacuum nosni aspirator

43,99 €

Lanaform Cosme Bra nedrček za preoblikovanje

Od 53,99 €

Lanaform Cosmetex Legging hlače za hujšanje

Od 24,48 €

Lanaform Foot Warmer grelni copati

44,20 €

Lanaform Knee support podporni pas za koleno

Od 16,66 €

Lanaform Mass & Slim PAS za hujšanje

Od 25,19 €

Lanaform Thing brace podporni pas za stegno

Od 10,99 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.