Lanaform Stop Cell aparat za odpravo celulita, 1 aparat

Idealna naprava za boljše počutje in večjo samozavest. Idealna naprava za boljše počutje in večjo samozavest.
572691 4007

Ocene in mnenja

Opis

Stop Cell je idealna naprava za boljše počutje in večjo samozavest. Aparat je večnamenska masažna enota, ki vam pomaga v boju proti neprijetnim maščobnim oblogam in odstrani neprivlačen videz pomarančne kože. Stop Cell pomaga izboljšati cirkulacijo krvi, oblikuje mišice in zgladi kožo. 
 
Stop Cell lahko uporabljate tudi kot masažo telesa za lajšanje slabosti in sproščanje utrujenih mišic. In ko boste tako uničili napetost in stres, se boste nedvomno počutili polni energije, vaše mišice pa bodo lepo oblikovane in čvrste.
 
Masažno enoto je priporočljivo uporabljati vsak dan, s tem boste preprečili nastajanje dodatnih maščobnih oblog in pomarančne kože. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste napravo kombinirali z uravnoteženo prehrano, zdravim načinom življenja in telesnimi vajami za krepitev telesa. 
Priročen Stop Cell je bil posebej oblikovan za ženske, ki skrbijo za svoje telo. 
 
Veliko žensk ima težave zaradi maščobnih oblog in zadrževanja vode. Rezultat tega je celulit, ki koži daje tisti značilni pomarančni videz.
Pomarančna koža se pogosto uporablja za opis dela telesa, kjer je koža polna vboklin (stegna, zadnjica, zgornji del roke, itd.). Včasih celulit ni viden prostemu očesu, vendar ga lahko opazimo, če kožo stisnemo med prsti. Celulit pa ni samo površinska težava; povzročajo ga spremembe v notranjih plasteh kože. 
Tudi znanstveni testi dokazujejo, da je to pogosteje težava žensk kot moških.

KAKO UPORABLJATI MASAŽNO ENOTO? 

Masažna enota ima 2 mehka valja z anticelulitnim delovanjem. Naprava ima vgrajen motor, ki vašim mišicam in koži zagotavlja masažo. Želeni učinek pa dosežete še z obračanjem valjev. 
 
Za doseganje maksimalnih rezultatov priporočamo redno uporabo 5 minut vsak dan za vsako področje, ki ga zdravite, ali 3-krat na teden po 20 minut naenkrat. Masaža mora vedno potekati v smeri srca. Vaša koža je lahko po masaži nekoliko rdeča in topla (kar dokazuje pospešeno cirkulacijo krvi), kar je normalen pojav po vsaki masaži, simptomi pa hitro izginejo. 
 
Redna masaža s Stop Cell masažno enoto vam bo pomagala izboljšati cirkulacijo krvi in stimulirati celice in plasti kože, ter pri tem spodbujati odvajanje tekočin, strupov in maščobnih kislin (ki se kopičijo v podkožnem tkivu in ustvarjajo neprijetno pomarančno kožo) ter pospeševati njihovo izločanje skozi limfni sistem. 
Redna uporaba v kombinaciji z zdravo prehrano in telesnimi vajami vam bo pomagala zmanjšati neprivlačne maščobne obloge in odstraniti pomarančno kožo. Rezultati so lahko pri vsaki ženski različni zaradi različnih količin celulita, tipa kože, življenjskega sloga in navad. 
 
Presenetite svoje telo z močno, vendar blago masažo, s katero boste izboljšali cirkulacijo krvi in okrepili mišice. Priročna masažna naprava je posebej oblikovana za ženske, ki skrbijo za svoje telo. Vibracijska masaža skupaj s krčenjem kože zagotovi uspešen anticeluliten učinek. 
 
Naprava deluje na baterije, ki se polnijo. 
Priložen električen adapter: 
Vhod: 230V ~ 50 Hz, Izhod: 2,8V ~ 500mA 
 
Garancija: 2 leti

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vitiligo

Različno velike bele lise na koži, ki se pojavijo ali na enem delu telesa ali na eni telesni strani ali (po navadi simetrično) po vsem telesu, ne povzročajo težav, niso nalezljive in so popolnoma nenevarne. V večni primerov pa lise sčasoma zrastejo ter se množijo, pogosto postanejo na določenih delih beli tudi lasje.

Nekateri prizadeti se zaradi motnje pigmentacije počutijo iznakažene - zelo trpi njihova samozavest. Do zdaj še ni znanega zdravila za bolezen.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov