L'Angelica Nutraceutica kurkuma, 75 tablet

<p>L'Angelica Nutraceutica kurkuma je zeli&scaron;čno prehransko dopolnilo namenjeno vsem, ki re&scaron;ujejo težave s sklepi ali potrebujejo prehranski dodatek, ki ima močno delovanje&nbsp;<em style="font-family: 'Helvetica Neue'; font-size: 12px;">(On hold botanicals)</em>.</p>

L'Angelica Nutraceutica kurkuma je zeliščno prehransko dopolnilo namenjeno vsem, ki rešujejo težave s sklepi ali potrebujejo prehranski dodatek, ki ima močno delovanje (On hold botanicals).

506788 25579

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

L'Angelica Nutraceutica kurkuma je zeliščno prehransko dopolnilo namenjeno vsem, ki imajo težave s sklepi ali potrebujejo prehranski dodatek (On hold botanicals).

Rastlina Curcuma Longa vsebuje kurkumo iz katere je vsebina L'Angelica Nutraceutica kurkume tudi narejena. Kurkuma namreč izvira iz vzhodnih predelov Azije in ima močan antioksidativen učinek. (On hold botanicals)

Prednosti L'Angelica Nutraceutica kurkume

Ne vsebuje glutena, laktoze, barvil, arom in umetnih sladil.

Navodila za uporabo L'Angelica Nutraceutica kurkume

L'Angelica Nutraceutica kurkumo dozirajte tako, da pogoltnete 2 do 3 tablete s kurkuminom pred obrokom.

Da bo prehransko dopolnilo imelo zadovoljiv učinek jemljite vsaj mesec dni, vsekakor pa je priporočljivo še dlje.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coswell Coswell
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede