LCN 7 in 1 Wonder večfunkcijski utrjevalec za nohte, 16 mL

<strong>LCN 7 in 1 Wonder nail recovery je večfunkcijski utrjevalec za nohte in združuje 7 lastnosti v enem - podlak/nadlak/sijaj/hitro sušeči/utrjevalec/proti porumenelosti.<br></strong> LCN 7 in 1 Wonder nail recovery je večfunkcijski utrjevalec za nohte in združuje 7 lastnosti v enem - podlak/nadlak/sijaj/hitro sušeči/utrjevalec/proti porumenelosti.
538281 3605

Ocene in mnenja

Opis

LCN 7 in 1 Wonder nail recovery je večfunkcijski utrjevalec za nohte in združuje 7 lastnosti v enem - podlak/nadlak/sijaj/hitro sušeči/utrjevalec/proti porumenelosti.

Vrhunski 7v1 utrjevalec za nohte je namenjen intenzivni ter globinski negi vaših nohtov. Utrjevalec je neke vrste podlak, kinaredi tanko zaščitno plast ob enem pa površino nohta naredi tudi povsem ravno ter zglajeno.

Nohti so po nanosu in osušitvi zopet svetleči ter trdni, posebno belilo v LCN 7 in 1 Wonder nail recovery utrjevalcu pa nohte prijetno posvetli.

Sedaj lahko odstranite vse negovalne izdelke, ki so namenjeni negi nohtov - sedaj je na voljo LCN 7 in 1 Wonder nail recovery utrjevalec, ki poskrbi za vrhunsko ter celovito neho nohtne površine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

V tej prvi fazi bolezni so lahko prisotni splošni znaki, kot so: utrujenost, slabše počutje in blago zvišana telesna temperatura, navadno pa bolniki nimajo nobenih težav. Kožne spremembe po nekaj tednih ali mesecih spontano izginejo. Nekateri bolniki so s tem ozdravljeni, pri drugih pa bolezen preide v naslednjo fazo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja