LCN Dropdry kapljice za hitro sušenje laka, 9 mL

<strong>LCN Dropdry kapljice za hitro sušenje laka s namenjene za vse tiste osebe, ki želijo hitro in kvalitetno urejene nohte, ob enem pa venomer primankuje časa. <br></strong> LCN Dropdry kapljice za hitro sušenje laka s namenjene za vse tiste osebe, ki želijo hitro in kvalitetno urejene nohte, ob enem pa venomer primankuje časa.
3597 3597

Ocene in mnenja

Opis

LCN Dropdry kapljice za hitro sušenje laka s namenjene za vse tiste osebe, ki želijo hitro in kvalitetno urejene nohte, ob enem pa venomer primankuje časa.

zdelek uporabite sočasno z uporabo LCN kozmetičnih nohtnih lakov, da se ti hitreje posušijo.

Uporaba LCN Dropdry kapljic

Nanesite LCN nail polish lak za nohte z ustreznim odtenkom, ki ste ga izbrali. Počakajte 60 sekund ter takoj na to kapnite 1 do 2 kapljici LCN Dropdry tretmaja za hitro strjevanje nohtnega laka. Počakajte še nadalnjih 90 sekund in lak za nohte je osušen ter ne več tako občutljiv. Po nadalnjih  5 minutah je lak resnično maksimalno trd in osušen - lahko pričnete z vsakdanjimi opravili.

LCN Dropdry kapljice so obogatene z vitaminom E ter incha inchi oljem, ki pripomore k vlaženju nohtov ter inovativni negi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

Lajmska borelioza (ime se nanaša na mesto Lyme v ZDA, kjer so najprej odkrili boreliozo) je najpogostejša bolezen, ki jo prenašajo klopi. Povzročajo jo spiralne borelijske bakterije. V zgodnji fazi je povsem ozdravljiva s pomočjo antibiotikov, brez ustreznega in pravočasnega zdravljenja pa lahko preide v pozno - razširjeno obliko. Ta oblika se kaže s prizadetost jo različnih organov, zdravljenje pa je velikokrat zahtevno in ne najbolj uspešno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja