LCN Spa limonin sladkorni piling za roke, 50 mL

<strong>LCN Spa limonin sladkorni piling za roke je vsekakor poživljaloč piling za žametno mehke roke z limoninim oljem. </strong> LCN Spa limonin sladkorni piling za roke je vsekakor poživljaloč piling za žametno mehke roke z limoninim oljem.
929395 3604

Ocene in mnenja

Opis

LCN Spa limonin sladkorni piling za roke je vsekakor poživljaloč piling za žametno mehke roke z limoninim oljem.

LCN Spa limonin sladkorni piling , ki je namenjen negovanju rok je primeren za vse, ki želijo odstraniti odmrle kožne celice. Kozmetični izdelek ima vpliv na vlaženje ter mehčanje kože rok.

Organski sladkorni kristali odstranijo odmrle kožne celice. Ima vlažilni in mehčalni učinek, saj kozmetičen izdelek efektivno odstrani vse nečistoče ter pripomore, da prično nove celice rasti ter se razvijati. Tako poskrbite, da bo koža vaših rok venomer mladostna ter mehka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska boreloza

Najprej je enakomerne barve, nato pa začne v sredini bledeti in razvije se značilni rdečkasti kolobar, ki je navadno večji od 5 cm v premeru. Imenujemo ga erythema migrans. Včasih imajo bolniki na mestu izpuščaja rahlo pekoč občutek ali občutek srbenja. Kolobar lahko v nekaj tednih zrase tudi do 100 cm v premeru.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede