Liberella eko pršilo za zaščito pred ušmi, 100 mL

Liberella eko pršilo za zaščito pred ušmi je inovativno naravno pršilo, prijazno do kože in lasišča ter las ter prava izbira v času, ko razsajajo uši. Liberella eko pršilo za zaščito pred ušmi je inovativno naravno pršilo, prijazno do kože in lasišča ter las ter prava izbira v času, ko razsajajo uši.
446891 9715

Ocene in mnenja

Opis

Liberella eko pršilo za zaščito pred ušmi je inovativno naravno pršilo, prijazno do kože in lasišča ter las ter prava izbira v času, ko razsajajo uši.

Prednosti kozmetičnega spreja Liberella 

  • izdelek je dermatološko testiran
  • izdelek ni masten
  • je primeren za intenzivno zaščito
  • prednost je njegova hitra ter temeljita absorbcija
  • se uporabi po zaključenem odstranjevanju uši kot pika na i
  • izdelek ne vsebuje SLS, parafina, mineralnih olj, metakrilatov, parabenov, aminov
  • ne vsebuje alergenih sestavin oziroma parfumov

Postopek odstranjevanja uši

Z Liberella šamponom in balzamom v kombinaciji z Liberella glavničkom odstranite uši kot tudi gnide. Bolj temeljito kot uši odstranite lažje ustavite vse neprijetnosti, ki z infestacijo le-teh sledijo la področju las in lasišča. 

Ko ste uši dodobra odstranili, poskrbite za dobro preventivo s pomočjo Liberella preventivnega pršila. Le-tako boste poskrbeli, da se infestacija z ušmi ne ponovi. 

Način nanosa:

Pršilo popršite po celotni dolžini las ter ga nežno vtrite. Postopek ponovite po 24 urah od prvega nanosa; tega se še posebej držite v primeru, da je možnost ponovne okužbe visoka. 

Pršilo tako vsebuje eterična olja, ki ustvarijo neugoden življenjski prostor za naseljevanje uši. Izogibajte se stiku z očmi in poškodovano kožo. 

Pršilo pršite cca. 20 cm od samega lasu, saj je to optimalna razdalja, ki omogoča enakomeren nanos tekočine na površino. Izogibajte se stiku z očmi in poškodovano kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov