LifeExtension goba reishi kompleks, 60 tablet

LifeExtension goba reishi kompleks je inovativno ter kvalitento prehransko dopolnilo, sestavljeno je iz sestavin, ki se v tradicionalni kitajski medicini redno uporablja. LifeExtension goba reishi kompleks je inovativno ter kvalitento prehransko dopolnilo, sestavljeno je iz sestavin, ki se v tradicionalni kitajski medicini redno uporablja.
351270 22555

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LifeExtension goba reishi kompleks je inovativno ter kvalitento prehransko dopolnilo, sestavljeno je iz sestavin, ki se v tradicionalni kitajski medicini redno uporablja.

Reishi je medicinska goba, ki se pogosto uporablja v številnih prehranskih dopolnilih - v tradicionalni kitajski medicini tej gobi pravimo tudi goba nesmrtnosti zaradi svojih širokospektralnih učinkovin.

LifeExtension prehransko dopolnilo je obogateno z vrhunskimi izvlečki gobe reishi, ki jo imenujemo tudi Ganoderma Lucidum. Kapsule ne vsebujejo gensko spremenjenih sestavin ter so primerne tudi za vegetariansko usmerjene posameznike.

Odmerjanje LifeExtension prehranskega dodatka

Odmerite po 2 kapsuli prehranskega dopolnila na tešče ali med prehrano. Sočasno zaužijte kozarec vode za lažjo konzumacijo.

Dnevni odmerek dopolnila LifeExtension goba reishi kompleks vsebuje

2 kapsuli vsebujeta:

150 mg počenih spor gobe reishi (navadna ganoderma)

980 mg izvlečka ganoderme lucidum

Opozorila:

V primeru dojenja ali nosečnosti se izdelka izogibajte oziroma se o smotrnosti uporabe v tem času posvetujte z zdravniškim osebjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja