LifeExtension Triptofan Plus - optimiziran, 90 vegetarianskih kapsul

LifeExtension optimiziran Triptofan Plus vsebuje esencialno aminokislino triptofan. Esencialna aminokislina pomeni, da jo organizem nujno potrebuje, saj je sam ne sintetizira. Esencialno aminokislino je potrebno vnašati s prehrano ali s pomočjo prehranskih dopolnil. LifeExtension optimiziran Triptofan Plus vsebuje esencialno aminokislino triptofan. Esencialna aminokislina pomeni, da jo organizem nujno potrebuje, saj je sam ne sintetizira. Esencialno aminokislino je potrebno vnašati s prehrano ali s pomočjo prehranskih dopolnil.
23262 23262

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LifeExtension optimiziran Triptofan Plus vsebuje esencialno aminokislino triptofan. Esencialna aminokislina pomeni, da jo organizem nujno potrebuje, saj je sam ne sintetizira. Esencialno aminokislino je potrebno vnašati s prehrano ali s pomočjo prehranskih dopolnil.

Triptofan je aminokislina iz katere se preko metaboličnih reakcij v človeškem organizmu sintetizira serotonin. serotonin je tako imenovani hormon sreče.

inovativno prehransko dopolnilo vsebuje visoko aktiven in kvaliteten triptofan, ki je šel skozi izredno zahtevne in stroge proizvodne procese, kot velja tudi za številne aminokisline pri podjetju life extension.

Prednosti prehranskega dopolnila LifeExtension Triptofan Plus

  • visoko aktiven L-triptofan
  • inovativna formulacija dopolnila
  • visoka biološka aktivnost
  • L-triptofan v kombinaciji z niacinom in aminokislino lizin
  • sinergistično delovanje sestavin
  • ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov
  • kapsule so vegetarijanske

Priporočeno odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite od 1 pa vse do 3 kapsule naenkrat pred spanjem, a le po eno kapsulo prehranskega dodatka na prazen želodec pred vsakim obrokom. Kapsulo zaužite z ustrezno količino vode ali druge tekočine.

Tabela sestavin prehranskega dopolnila

Sestavine v 3 kapsulah  vsebnost v mg  % PDV 
L – triptofan  
mešanica Triptofan plus (Perluxan + Ursole)   
L- lizin  
Niacin v obliki nikotinamid   413 % 

Sestavine: L – triptofan, standardiziran izvleček hmelja, L – lizin, nikotinamid, standardiziran izvleček rožmarina, rastlinska celuloza (kapsula), maltodekstrin, modificiran škrob, sredstvo za glaziranje: hidroksi-propil-metil celuloza, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina, silicijev dioksid

Ursole je blagovna znamka Vitiva d.d., Slovenija

Posebna opozorila pri uporabi izdelka

  • shranjevati nedosegljivo otrokom
  • shranjevati tesno zaprto na hladnem in suhem mestu
  • izdelka ne pričnite uporabljati, če je zunanji pečat poškodovan 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov