Stevia Sugarel sladilo v tabletah, 200 tablet

Stevia Sugarel namizno sladilo s steviol glikozidi iz izvlečka listov Stevia rebaudiana v tabletkah brez kalorij je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila.<br><br><a href="../p-17189-stevia-sladilo-brez-kalorij.aspx">Preberi si o sladilu stevia &gt;&gt;</a><br> Stevia Sugarel namizno sladilo s steviol glikozidi iz izvlečka listov Stevia rebaudiana v tabletkah brez kalorij je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila.

Preberi si o sladilu stevia >>
900745 16741

Ocene in mnenja

Opis

Stevia Sugarel namizno sladilo s steviol glikozidi iz izvlečka listov Stevia rebaudiana v tabletkah:

- primeren za naravno sladkanje pijač ali hrane,
- brez kalorij je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila,
- sladilo je primerno tudi za vegetarijance in vegane.

Lastnosti:

Stevia ne povzroča nastanka kariesa in zobnih oblog.
Stevia Sugarel ima visoke sladilne lastnosti (izvleček listov stevie je do 300-krat slajši od običajnega sladkorja). Je brez kalorične vrednosti. Z glikemičnim indeksom 0 ne vpliva na raven sladkorja v krvi in je primeren tudi za diabetike.

Uporaba:

1 tabletko naravnega sladila Stevia Sugarel uporabite namesto sladkorja ali umetnih sladil za naravno sladkanje pijač in hrane.

Sestavine:

Natrijev hidrogen karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: mononatrijev citrat, sladilo: steviol glikozidi iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana 21 %.  

Izdelek je priporočljiv odraslim, kot nadomestek sladkorja in umetnih sladil in kot pomoč pri zniževanju in vzdrževanju telesne teže, diabetikom, vegetarijancem in veganom.

1 tabletka namiznega sladila Stevia Sugarel ustreza 4 g sladkorja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Stevia sladilo brez kalorij

Stevia rebaudiana je rastlina iz družine Chrysanthemum, ki je divja rastlina oz. majhen grm v delih Paragvaje in Brazilije. Glikozidi v listih rastline so odgovorni za njeno neverjetno sladkost, zaradi...

Preberi več...

Stevia sladilo brez kalorij

Stevia rebaudiana je rastlina iz družine Chrysanthemum, ki je divja rastlina oz. majhen grm v delih Paragvaje in Brazilije. Glikozidi v listih rastline so odgovorni za njeno neverjetno sladkost, zaradi...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pri osmih do devetih mesecih starosti otrok odkrije, da mu sedenje ne zadošča več, želi si več gibanja in skuša se postaviti na noge. Spodbujajte ga, da se sam skobaca na noge. Primaknite kakšen kos pohištva, ki mu bo v pomoč. Na tej stopnji so njegove mišice že tako razvite, da:

• lahko sedi tudi do deset minut, ne da bi se utrudil.

• se lahko nagne naprej in v druge smeri, ne da bi padel, ter se vrti v pasu.

• lahko vztrajno in na različne načine poskuša doseči želeni predmet, čeprav včasih še izgubi ravnotežje.

• se prekobali, da bi se usedel, ali se kobali naokrog.

• se skuša plaziti, če ga položite na trebuh in pokličete k sebi; ne bodite presenečeni, če se bo začel gibati nazaj namesto naprej; njegovi možgani še ne vedo, katere mišice služijo za ukaz naprej ali nazaj.

• se zna z našo pomočjo postaviti na noge, vendar se še vedno prevrne na ritko, ker še ne nadzoruje gibov, ko se skuša usesti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Krüger Krüger
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja