x
Vse kategorije
Lunette Selene modra menstrualna skodelica velikost 2, za srednje močan tok
Lunette Selene modra menstrualna skodelica velikost 2, za srednje močan tok
Oceni izdelek in zasluži
5.0 2

Lunette Selene modra menstrualna skodelica velikost 2, za srednje močan tok

Proizvajalec: Lunette
Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic.
Cena: 32,33 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

anja*** | 31. 12. 2019 06:01
Odlicna
Ze na otip materiala ves da je skodelica bolj kvalitetna od ostalih znamk ki se promovirajo. Sama sem njena redna uporabnica ze 11 let in je ne zamenjam za nobeno drugo. Ena prvih skodelic na trziscu in tudi najboljsa.

Opis

Ali ste vedeli, je prvo menstrualno skodelico izumila ameriška igralka, Leona Chalmers leto1930, in to iz gume? Chalmersova je bila napredna, a ženske tistega časa niso bile pripravljene sprejeti nove zamisli, saj takrat ni bilo spodobno, da se ženske dotikajo predela nožnice. Proizvajalci tamponov so se temu izognili z dobavo distančnikov. Tamponi so marketinško bolj uspeli, saj so jih ženske potrebovale vsak mesec.

Ženske si danes želimo več, in to tudi dosegamo. Želimo si najboljšo, udobno in zdravo izbiro. Sodobni čas prinaša tudi sodobnost v tistih dneh. Čedalje več deklet in žena se odloča za nove alternative.

Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic, ki je dokazala udobnost in najboljšo priljubljenost med uporabnicami. Ima prilagojeno dolžino, peceljček, ki je prilagodljiv in raven, po potrebi se ga tudi odreže, ter večje luknjice za lažjo sprostitev vakuuma. Skodelica je motnega videza, vendar gladka, zaradi lažjega čiščenja. Skodelica Lunette je pakirana v komletu z vrečko za shranjevanje iz satena.

Skodelica je dobavljiva tudi v zeleni in modri barvi.

Priloge

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

PROBIOTIČNO

Probiotični izdelki sodijo k funkcionalni hrani. V trgovinah jih najdemo predvsem kot jogurte in druge mlečne izdelke. Dodane so jim posebno gojene probiotične (pro bios izvira iz grščine in pomeni »za življenje«) bakterije mlečnih kislin, lakto- ali bifidobakterije.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.