x
Vse kategorije
Maca Vitae kapsule, 360 kapsul
Maca Vitae kapsule, 360 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Maca Vitae kapsule, 360 kapsul

Proizvajalec: Neopredeljen

Maca premium vsebuje posušen in zmlet koren mace, ki v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.

Cena: 43,24 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, Prehrana
Karakteristika izdelkavir vlaknin

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Maca vitae vsebuje posušen in zmlet koren mace. Maca v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.

Tako je maca bogat vir hranil, med drugim aminokislin: nenasičenih maščob, vsebuje pa tudi vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, D3, saponine, sterole, tanine in alkaloide, kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan in baker.

Zakaj uživati Maco?

- športniki se zaradi vsebnosti glikozidnih steroidov v vedno večjem številu obračajo k Maci kot naravni in zdravi alternativi.

- Je idealen dodatek za učence, dijake, študente in zaposlene.

Koren Maca vsebuje tudi veliko vlaknin, ki v prebavnem traktu nabrekajo in tako zmanjšujejo gostoto blata. Bogata je s kvalitetnimi ogljikovimi hidrati, ki zagotavljajo človeškemu organizmu kakovosten in takojšen vir energije.

Maca Premium ne vsebuje:
- glutena in sladkorja,
- rastlinskih hormonov,
- poživilnih snovi ali kakršnih koli dodatkov.

Neželeni učinki niso poznani. Lahko jo uživamo sočasno z zdravili ali drugimi prehranskimi dopolnili.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PREHRANA

Izdelek spada v segment prehrane. Ali ima prehrana blagodejen učinek na organizem? Vsekakor, odgovor je pritrdilen. Kako deluje posamičen tip prehrane včasih zaradi vseh zakonov in uredb ne smemo zapisati natančneje, čeravno bi si želeli - v veliko pomoč pa vam bo posledično sledeča stran.

Klikni in preveri!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Delavnico naj mentor začne kot običajno. V drugem delu naj predstavi vsebino, vendar dovolj široko in strpno, saj mladostnika ne želimo usmerjati v ozke kalupe. Nekaj malega antropologije pa naj le izve, morda zgodbo o rabi rok, ki že vsaj milijon let pogojujejo drugačnost glede spola. Pretirano bi bilo po kitajskem jin-jang načelu žensko opredeliti kot »pasivni princip«, ki naj pomeni vodljivost, nebogljenost in odvisnost, moškega pa kot »aktivni princip«, ki naj predstavlja moč, oblast in pokroviteljstvo. Zelo ohlapna je tudi trditev, da je ženska zaščitnica reda, bioloških ritmov, kreposti (morale), družine in ljubezni, moški pa čuvar politike, tradicij, življenjskih moči in prijateljstva. To so preveč splošne opredelitve, ki v sodobnem času ne zdržijo več.

V tretjem delu delavnice naj mentor izpelje gestaltni poskus, ki sem ga za prepoznavanje lastne spolne vloge oblikoval kot izkustveno nalogo. V sak udeleženec naj na list papirja napiše pet lastnosti, ki jih ocenjuje kot značilno moške, in pet, ki naj bi bile značilno ženske. Nato se udeleženci posedejo v tri večje skupine in razpravljajo o ugotovitvah. Med vsemi naj izberejo po pet lastnosti za vsak spol, jih razporedijo po pomembnosti in zapišejo na tablo. Nato se spet posedejo na prvotna mesta in celotna skupina izbere pet lastnosti, ki naj bi osebnost oblikovale glede na spol. Pri razpravi in razporejanju posameznih spolnih vlog naj s svojimi izkušnjami sodeluje tudi mentor. Na koncu naj vsak tiho razmisli, kateri izmed staršev, znancev in sorodnikov najbolj ustreza izbranim merilom.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, Prehrana
Karakteristika izdelkavir vlaknin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.