Mack's Pillow Soft Kids otroški silikonski ušesni zamaški, 6 parov

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa. Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa.
524107 18202

Ocene in mnenja

Opis

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs so večnamenski ušesni zamaški za:
- varno zaščito ušesne votline pri raznovrstnih vodnih aktivnostih: kopanju, tušinaju, plavanju, na bazenu ali na morju,
- mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa,
- tesno se prilegajo in otroku nudijo zelo udobno in varno zaščito ušesne votline.

Zamaški so namenjeni tudi mirnemu spancu, kot zaščita pred smrčanjem in povsod, kjer iz okolice prihaja raven hrupa, ki je škodljiva za otroka.

Shranjevanje:

Primerni so za večkratno uporabo, za podaljšano uporabo pa jih hranimo v priročni plastični škatlici.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Stres dandanes preži na vsakem koraku, skoraj nemogoče se mu je izogniti, kar pa še ne pomeni, da mu morate podleči. Pametneje je, če to seveda zmorete, da se ga naučite obvladovati, saj bo tako na vas deloval spodbudno, in ne zaviralno. Tako se boste naučili ravnanja v stresnih okoliščinah in morda celo opazili, da vam kanček stresa tu in tam pomaga dati vse od sebe.

Za novo tisočletje je značilno pretirano posvečanje videzu, in to do stopnje, ko postane prepričanje o lastni neprivlačnosti prava obsedenost. Gre za tako imenovano dismorfno motnjo, motnjo zaznavanja podobe svojega telesa, ki zajema precej več kot le pritoževanje nad preširokimi stegni ali nesimetričnim obrazom.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede