Lansinoh TheraPearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk

Lansinoh Therapeari 3vl terapija za dojke je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem. Lansinoh Therapeari 3vl terapija za dojke je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem.
484482 24879

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Anja **** 26. 09. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Lansinoh Therapeari 3vl terapija za dojke je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem. Therapeari blazinice je mogoče uporabljati tople ali hladne.

Oblikovane so tako, da jih je mogoče za spodbujanje hitrejšega pretoka mleka namestiti okrog črpalke za iztiskanje mleka. Uporabiti jih je mogoče večkrat, niso toksične. Oblikoval jih je zdravnik, odobrili pa strokovnjaki za dojenje.

Topla Therapeari 3vl terapija za dojke se uporablja v primeru zamašenih mlečnih žlez in mastitisa. Uporablja se lahko tudi neposredno pred dojenjem, ko so dojke nabrekle, prav tako pa tudi pred ali med iztiskanjem mleka s črpalko, saj toplota spodbuja sproščanje in dotok mleka. Hladne Therapeari blazinice nudijo olajšanje v primeru bolečin zaradi nabreklih dojk in zamašenih mlečnih žlez.

Za terapijo s toploto:
blazinice vstavite v prevleko in nato v mikrovaino pečico za največ 15 sekund. Po potrebi čas podaljšujte v korakih po 5 sekund.

Za hladno terapijo: blazinice položite v zamrzovalnik za najmanj dve uri, pred uporabo pa jih vstavite v prevleko. Hladite jih lahko tudi v hladilniku.

Pri uporabi s črpalko za iztiskanje mleka: blazinice segrejte po navodilih in jih namestite okrog lijaka črpalke ter zavarujte z zapiralom.

Ostale prdnosti izdelka Lansinoh TheraPearl 3v1

• Enkratna oblika; Therapeari blazinice ostajajo gibke tudi, ko so zamrznjene.
• Za večkratno uporabo - na voljo z mehkimi pralnimi prevlekami.
• Edini izdelek s 3 funkcijami v 1.
• Brez lateksa in bisfenola A.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lansinoh Lansinoh
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja