Cucciolo Mamy Natural losjon proti strijam za telo, 300 mL

Losjon za telo proti strijam z izvlečkom mandljevega, šipkovega olja, ob enem pa je obogateno tudi z kvalitetnim ekstraktom preslice in poživljajočega ginsenga. Losjon za telo proti strijam z izvlečkom mandljevega, šipkovega olja, ob enem pa je obogateno tudi z kvalitetnim ekstraktom preslice in poživljajočega ginsenga.
449547 3654

Ocene in mnenja

Opis

Losjon za telo proti strijam z izvlečkom mandljevega, šipkovega olja, ob enem pa je obogateno tudi z kvalitetnim ekstraktom preslice in poživljajočega ginsenga.
 
Za bolj gladko in napeto kožo.
 
Obremenitve, ki jim je koža izpostavljena med nosečnostjo, povzročijo nastanek strij: zato je nujno uporabiti koncentrat rastlinskih aktivnih snovi, ki stimulira nastajanje in ohranitev elastičnih vlaken.
 
Ob redni uporabi od prvih mesecev nosečnosti dalje, zjutraj in zvečer na trebuhu, prsih in zadnjici, zmanjšate vidne posledice strij. 
Kar 99 % sestavin kozmetičnega izdelka je naravnega izvora. 

Prednosti Cucciolo Mamy Natural losjona

  • ne vsebuje mineralnih olj
  • ne vsebuje silikonov
  • ne vsebuje parabenov
  • ne vsebuje parfumov ali alergenih sestavin podobnega tipa
  • ne vsebuje parafina
  • je etična kozmetika
  • vsebuje alantoin in rastlinsko negovalno olje
  • ne vsebuje penilcev in njim podobnih snovi
  • ...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev po menopavzi

Reproduktivno obdobje ženske označujeta po eni strani prva menstruacija (menarha), na drugi pa menopavza, ki je določena z zadnjo menstruacijo. Menopavza je torej prenehanje menstruacije. čas zadnje menstruacije določimo za nazaj, saj velja pravilo, da je zadnje perilo tisto, ki mu 12 mesecev ne sledi nobeno redno mesečno perilo. Zadnja menstruacija ali menopavza se pri slovenskih ženah pojavi med 45. in 55. letom starosti, v povprečju pri 47 letih in 7 mesecih. Zadnja menstruacija po 55. letu starosti govori za zapoznelo menopavzo (Menopausis tarda), pred 45. letom pa za prezgodnjo menopavzo (Menopausis precox). Kirurška menopavza je prenehanje menstruacije zaradi operativne odstranitve maternice in jajčnikov. Na menopavzo vplivajo: število nosečnosti, telesna teža, kajenje in drugi psihični, socialni in ekonomski dejavniki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov