Manicare pero za obnovitev manikure

Visoko kakovostno pero za nohte. Visoko kakovostno pero za nohte.
5521 5521

Ocene in mnenja

Opis

V kolikor želite kupiti ta izdelek je minimalen nakup v kategoriji MANICARE vsaj 29 €. Nakupite lahko izdelke tudi iz kategorije Kozmetika Annemari Börlind.
Hvala za razumevanje

# Visoko kakovostno pero za nohte
# Vsebuje olje čajevca
# Nourishes and protects brittle, split and dull fingernails and cuticles Neguje in varuje krhke, razcepljene ter poškodovane nohte
# Proizvod je visoke kakovosti

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

SANGVINIK

Sangvinik zna navdušeno ravnati z ljudmi, goreče izražati misli in spretno ravnati v napetih situacijah. Sicer je površen, živi v oblakih in večnem neredu. Je optimist, čustveno odprt, rad je v središču pozornosti, veliko in prepričljivo govori, a rad pretirava. Odlično oponaša druge, igra vlogo naivneža in hkrati zbija šale na svoj račun. Med pripovedovanjem krili z rokami, se dotika sobesednika in skače naokoli. Sangvinik je zelo je radoveden, nič mu ne uide, vse želi spoznati. Veliko obljublja in na dane obljube prevečkrat pozabi. Je ustvarjalen, domiseln, pri načrtovanjuje prepričljiv in poln energije, a se mu stvari ne izidejo, ker že pred koncem začenja nove projekte. Sangvinik vedno zamuja. Hitro sklepa prijateljstva, rad ima avanture, zabavo, publiko, pohvale, darila in pozornost. Pri denarju je iznajdljiv, vendar je odprtih rok in zapravljiv.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Manicare Manicare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja