x
Vse kategorije
Martis Respect barva za lase brez amoniaka, 130 mL
Martis Respect barva za lase brez amoniaka, 130 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Martis Respect barva za lase brez amoniaka, 130 mL

Proizvajalec: Martis

Za naravni videz las.

Cena: 11,38 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenbarvanje las
Tip izdelkabarva za lase

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Že ime pove, da naravna barva za lase Respect spoštuje - prizanaša lasem.

NE VSEBUJE AMONIAKA, koncentracija kemičnih sestavin, ki jih vsebuje, je znižana na najnižjo raven. Vsebuje nizek procent hidrogena, kar je nujno potrebno za odpiranje lasu. Varna je tudi za zelo občutljive ljudi na kemične sestavine.

 Barva Respect se lahko meri z agresivnimi barvami  v kvaliteti prekrivanja sivih las. Poleg tega, da 100% pokrije sive lase, lase tudi zaščiti in nahrani. Nežna hranljiva osnova povrne lasem NARAVEN VIDEZ. Z dodatkom visokokvalitetnih sestavin, kot so rastlinski izvlečki ALOJE, OLIV in PŠENIČNIH KALČKOV, daje tvojim lasem visok sijaj.. Izbirate lahko med 24 odtenki.

Z uporabo naravne barve MARTIS Respect, ki je prijazna do okolja, ne peče, ne srbi in nima neprijetnega vonja, bodo tvoji lasje zopet SIJOČI in LEPI.

Količina: 130 ml

Priloge

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Posledice kongenitalne toksoplazmoze so lahko horioretinitis, hidroc falija ali mikrocefalija, psihomotorične zapoznelosti in možganske zaapnitve Pri novorojenčku se lahko pokažejo tudi hepatomegalija, splenomegalija pnevmonija, izpuščaji, anemija, zlatenica in krči. Večkrat, v okoli 70 %, se predvsem ženskam, ki se okužijo v zadnjem tromesečju nosečnosti.

 Bolezenski znaki, največkrat horioretinitis, se pri takih otrocih pokažejo šele pozneje. Za očesno toksoplazmozo je večina avtorjev mislila, da je predvsem kongenitalnega izvora. Menijo, da pri takih bolnikih cistične oblike parazitov lahko mirujejo v mrežnici več let, morda tudi vse življenje, brez kliničnih znakov, lahko pa pride pri njih do reaktivacije cist in do ponavljanj očesne toksoplazmoze. Raziskave v zadnjih' letih kažejo, da poškodbe na očesni žilnici in mrežnici lahko povzroči tudi toksoplazemska okužba po rojstvu (Francois, 1981, Aspock, 1984, Holland, 1999, Gilbert in Stanford, 2000, 2003, Logar in sod., 2002, Logar in sod., 2003, Lum in sod., 2005).

Diagnoza

Za ugotavljanje infekcije s tem parazitom poznamo več metod.

Neposredno oziroma direktno lahko parazita ugotovimo z mikroskopskim pregledom razmazov, narejenih iz tkiv organov, za katere sumimo, da so inficirani (možgani, kostni mozeg, koščki placente, bezgavk ipd.), ali pa iz telesnih tekočin (likvor, kri). Sumljivi material, ki ga prej zmečkamo vtarilnici, lahko vbrizgnemo intraperitonealno laboratorijskim mišim - biološki poskus.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenbarvanje las
Tip izdelkabarva za lase

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.