Mavala Mavaderma hranljivo olje za nohte, 10 mL

Dobro uravnoteženo mešanico pšeničnih kalčkov, oliv in sladkih mandljev je potrebno masirati po korenu nohta, da bo lepši ter daljši. Ustrezno delovanje olja ohranja kožo voljno in mehko. Dobro uravnoteženo mešanico pšeničnih kalčkov, oliv in sladkih mandljev je potrebno masirati po korenu nohta, da bo lepši ter daljši. Ustrezno delovanje olja ohranja kožo voljno in mehko.
5101 5101

Ocene in mnenja

Opis

Dobro uravnoteženo mešanico pšeničnih kalčkov, oliv in sladkih mandljev je potrebno masirati po korenu nohta, da bo lepši ter daljši. Ustrezno delovanje olja ohranja kožo voljno in mehko.

Način uporabe olja Mavala Mavaderma

Nanesite na matrico (nohtni koren), nato pa masirajte v krožnih gibih.

PRIPOROČILO ZA UPORABO IZDELKOV ZA NEGO NOHTOV

Vsak izdelek za nego nohtov MAVALA zagotavlja natančno rešitev za določen problem.

V primeru, ko težave z nohtom ne moremo rešiti z enim izdelkom je potrebna kombinacija izdelkov MAVALA, katerih sinergija bo omogočila hitrejše in boljše rezultate. V natančni TABELI ZA POMOČ PRI IZBIRI PRIMERNIH NEGOVALNIH IZDELKOV najdete idealno kombinacijo izdelkov MAVALA za reševanje točno določnih težav z nohti. Za vse dodatne informacije zaprosite svojega svetovalca za lepoto MAVALA.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Helicovacter pylori

Z bakterijo Helicobakter pylori je okuženih več kot 60 % ljudi po vsem svetu, samo pri petini okuženih pa se pojavijo simptomi dispepsije, bolečine in/ali pekočine v žlički ter zmanjšan apetit. Okužba s Helicobakter pylori predstavlja poglavitni vzrok za nastanek razjed sluznice želodca in dvanajstnika, kroničnih bolezni želodčne sluznice, povezana pa je tudi z nastankom raka na želodcu in t. i. želodčnega MALT limfoma. Svetovna zdravstvena organizacija je zato bakterijo Helicobakter pylori uvrstila v skupino karcinogenih mikrobov prvega razreda. Za diagnostiko okužbe ter spremljanje uspešnosti zdravljenja imamo na voljo invazivne in neinvazivne diagnostične metode.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mavala Mavala
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja