Max Dep depilacijski trakovi za obraz, 12 trakov

Max Dep depilacijski trakovi za obraz so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi. Max Dep depilacijski trakovi za obraz so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi.
905186 18332

Ocene in mnenja

Opis

Max Dep depilacijski trakovi so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi.

Navodila za uporabo: pred uporabo depilacijskih trakov dobro očistite kožo tako, da z nje odstranite vse sledi maščobe. Trakova z voskom podrgnite med dlanema, da se vosek segreje na vašo telesno temperaturo, nato ju ločite. Z eno roko dobro zategnite kožo, z drugo pa trak s prsti poravnajte na koži v smeri rasti dlačic (od zgoraj navzdol) tako, da se dobro oprime kože. Nato ga s hitro potezo potegnite v nasprotno smer rasti dlačic (od spodaj navzgor), da ga odlepite.

Odstranjevanje voska s kože: če na vaši koži ostanejo sledi voska, ga odstranite tako, da nanj položite kos čistega, nenavoščenega depilacijskega traku in ga s hitrim potegom ostranite.

Opozorila

Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali ranami na koži. Če se to zgodi, območje stika takoj sperite z obilico vode. Hraniti zven dosega otrok. Kozmetični izdelek. SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. NE VSEBUJE SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA.

Sestavine:

Glyceril Rosinate, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax.

Rok uporabe: 24 mesecev po odprtju

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Gre za običajne najstniške strahove, ki pa preraščajo v pravo obsedenost, dokler ni bolnik prepričan, da zaradi njegove gnusne podobe mimoidoči preklinjajo dan, koje privekal na svet. Neki možakar z dismorfno motnjo je dejal:

Odleže ti le v knjigarni, ko brskaš po knjigah s fotografijami strahotno iznakaženih ljudi.

Bolnikovo sovraštvo do svojega telesa se lahko celo tako stopnjuje, da se iznakazi sam. Življenje zanj postane zapleten obred. Nenehno tiči pred ogledalom in ocenjuje svoj videz, priprave na odhod zdoma pa lahko trajajo več ur.

Ni povsem jasno, kaj osebo pahne v pekel neustreznega dojemanja svojega videza. Nekateri trdijo, daje to posledica neprijetnega dogodka v otroštvu. Dokazano je tudi, da imajo osebe z anoreksijo zmanjšano prekrvitev dela možganov, kjer nastajajo vidne zaznave, kar bi lahko vplivalo na popačeno samopodobo.

Pri bolnikih z obsesivno-kompulzivno motnjo so s slikanjem možganov dokazali velika območja možganovine z motenim delovanjem. Bi lahko razvoj dismorfne motnje povzročila podobna okvara? Tega ne vemo. V tolažbo nam je podatek, da dismorfno motnjo v 60 odstotkih primerov uspešno ozdravimo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov