Megasonex ultrazvočno strgalo za jezik, 1 strgalo

Megasonex ultrazvočno strgalo je namenjeno negi in odstranjevanju bakterij s površine jezika. Megasonex ultrazvočno strgalo je namenjeno negi in odstranjevanju bakterij s površine jezika.
519847 25952

Ocene in mnenja

Opis

Megasonex ultrazvočno strgalo je namenjeno negi in odstranjevanju bakterij s površine jezika.

Bakterije na površini jezika lahko povzročajo neprijeten zadah ter so povzročiteljice okužb v ustni votlini. Čiščenje jezika je smiselno pred čiščenjem zob v ustni votlini.

Čiščenje jezika s strgalom Megasonex nežno pomikajte od zadnjega dela proti konici jezika. Prav tako kot pri čiščenju z zobno ščetko tudi tu lahko čistite z različno hitrostjo in sicer z 9000 ali 18000 gibi soničnega nastavka na minuto. Po zaključku čiščenja jezika nastavek temeljito očistite ter ga osušite.

Rutinsko čiščenje jezika je tako pomebno kot rutinsko čiščenje zob ali umivanje rok vsak dan.  Znano je namreč dejstvo, da vsakodnevno, da se največje število bakterij v ustni votlini nahaja ravno na površini jezika, zato je čiščenje zelotne ustne votline nujno.

Vsakodnevno čiščenje zob kot tudi temeljito čiščenje jezika preprečuje bakteriam, da bi se prekomerno razmnožile ter tvorile škodljive kolonije na področju zob  ter jezika.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Megasonex Megasonex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja