Erbagil Dolaren emulgel, 50 mL

Erbagil Dolaren emulgel je inovativen medicinski pripomoček, ki je povsem naravnega izvora. Erbagil Dolaren emulgel je inovativen medicinski pripomoček, ki je povsem naravnega izvora.
931489 15649

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Erbagil Dolaren emulgel je inovativen medicinski pripomoček, ki je povsem naravnega izvora. Izdelek predstavlja predvsem inovacijo pri lajšanju  številnih tipov bolečin in sicer:

 • revmatske bolečine
 • artritične bolečine
 • travmatske bolečine
 • bolečine nepoznanega vzroka

Izdelek je tako varen, da je primeren za vse osebe - tako za otroke, odrasle kot tudi za ostarele. Medicinski pripomoček Dolaren emulgel nima poznanih stranskih učinkov - mogoča je le reobčutljivost na določene sestavine gela.

Izdelek s pridom uporabljajo tudi vsi srčni bolniki, ki so oboleli za srčnim popuščanjem ipd..

Kako uporabljati Erbagil Dolaren emulgel 

Gel je primeren le za zunanjo uporabo. Dolaren Emulgel nanesite na boleče mesto in dobro vmasirajte dokler se popolnoma ne vpije.
Gel uporabite dvakrat ali trikrat dnevno do olajšanja bolečine ali pa se ravnajte po navodilih zdravnika.

V primerih kroničnih bolečin v akutni fazi Dolaren Emulgel uporabljajte trikrat na dan v obdobju 15 dni, nato enkrat zvečer in zjutraj kot tako imenovani vzdrževalni odmerek.

Kdaj uporabiti Erbagil Dolaren emulgel?

Gel je primeren predvsem v obdobju intenzivnega vnetja okončin, rok; nanesite kadar se pojavljajo bolečine nepoznanega vzroka, kadar se pojavljajo podkožne krvavitve, v času obolenja kit, ahilove tetive in njenega vnetja, po elektromagnetni terapiji ter po terapiji z tako imenovanimi udarnimi valovi.

Sestavine Erbagil Dolaren emulgela

Ozoile - ali z drugimi besedami stabilni ozonidi z vitaminom E v njegovi acetatni obliki, ki pripomore k intenzivnemu protivnetnemu učinku. Ozonidi delujejo proti občutenju bolečine ter prepreči tovrbo prostaglandinov ali mediatorjev vnetja. Kisik iz Ozoile kompleksa prispe do bolečih predelov ter jih oplemeniti z aktivnim kisikom. 

Ekstrakt navadne arnike - deluje proti nastanku beločene

Harpagophytum procumbens ekstrat korenin - ali po slovensko hudičev krempeljc, ki se pogosto uporablja pri bolečih okončinah. Primeren je kadar potrebujete protivnetno, analgetično ter antirevmatično delovanje.

Ribes Nigrum

Bromelain - surov ekstrakt ananasa, ki je obogaten s številnimi encimatskimi snovmi, ekstrakt preprečuje nastanek agregatov celic, preprečuje nastajanje skupkov celic ter preprečuje nastanek strdkov v podkožju.

Pantenol - omogoča regeneracijo kožne povrhnjice

Mentol, ki omogoča intenzivno hlajenje

Glukozamin - vpliva na gibljivost sklepov in drugih gibljivih predelov okončin

Hidrolizirani glukozaminoglikani - vpliva na gibljivost sklepov in drugih gibljivih predelov okončin,

Glicerin - omogoča intenzivno vlaženje

Ekstrakt Boswellia serrata - vpliva na gibljivost sklepov in drugih gibljivih predelov okončin, lajša težave v sklepih. 

Karakteristike in prednosti medicinskega pripomočka

 • opravljen je mikrobiološki test
 • opravljen je kožno alergološki test
 • opravljen je citotoksični test
 • izdelek ne vsebuje alergenov
 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje alergenih ali celo citotoksičnih barvil
 • brez konzervansov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Te delavnice ni treba ponavljati v več zaporednih srečanjih, bilo pa bi pametno gibanje kot ozaveščeno dogajanje vključiti v druge delavnice. Tudi dihalne vaje, plesne gibe in aerobiko. Šolarju naj mentor avtomatizme ali nehotne gibe sproti ozavesti tako, da jih šolar večkrat zapored ponovi in pove, kaj ob njih doživlja. Tudi gibe pri športnih igrah naj bi ozavestil, da bi športno dejavnost doživljal kot igro, ne kot trening. Nauči naj se sproščati z gibanjem in ob tem ozavestiti stanje mišične napetosti.

Med drugim naj mentor priporoči šolarju primerno trdo, vendar toplo ležišče ter udoben, vendar trd lesen stol ob delovni mizi. Udeleženci naj tudi preverijo, če je oprema v njihovih razredih v skladu z veljavnimi normativi in standardi. Možnosti ima mentor še veliko, vedno znova pa naj udeležence nadleguje z vprašujem, kdo od njih se je že odločil za jutranjo telovadbo in za kateri seznam vaj ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Erbagil Erbagil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov