Melilax Adult mikroklizma, 6x10 g

Edinstvena mikroklizma z učinkovitim odvajalnim in zaščitnim delovanjem. Edinstvena mikroklizma z učinkovitim odvajalnim in zaščitnim delovanjem.
449164 6299

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Edinstvena mikroklizma z učinkovitim odvajalnim in zaščitnim delovanjem.

Inovativen proizvod, narejen na bazi medu in Promelaxina (molekularni kompleks medu nektarja in medene rose, obogaten s polisaharidno frakcijo, pridobljeno iz aloje in sleza). Spodbuja praznjenje brez draženja na uravnotežen način.

Lajša nadloge, iritacije in vnetja, ki lahko nastanejo zaradi obstipacije. Deluje hitro, že v parih minutah. Primeren ne glede na starost od dojenčka do starostnika, tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Zaprtje je pogosta težava številnih ljudi, pogosto ni tretirana tako kot bi bilo potrebno.

Vzdrževanje ustreznih pogojev znotraj prebavnega trakta je izredno pomembno in celo nuja za pravilno delovanje peristaltike. Ustresnost prehrane je prav pri zaprtju ključnega pomena. 

Uporaba medicinskega pripomočka Melilax

Spodbuja gibanje črevesja na uravnotežen način brez povzročanja iritacije in omogoča olajšanje nelagodja, draženja in vnetja, ki se lahko pojavijo v primeru zaprtja.

Najpogostejši vzroki za zaprtje

Glavni vzroki zaprtja, ne glede na starost, so:

neprimerna izbira življenjskega sloga (prehransko neravnovesje, neustrezen vnos vode, sadja in zelenjave, nezadostna telesna aktivnost in sedeč življenjski slog),

spremembe osebnih navad ali podnebnih razmer (na primer, ko potovanje),

uporaba nekaterih zdravil, bolezni prebavil ali presnovnih bolezni (na primer sindrom razdražljivega črevesja) ali

določena stanja, kot je stresna nepokretnost, in zaprtje v posteljo (zlasti pri starejših).

Predlog

Priporočamo, da o težavi razpravljate s svojim zdravnikom, zlasti v primeru trdovratnega zaprtja, krvi v blatu ali črni barvi, ob katranskemu blatu, in ostalih pogostih nagotovih vzrokih za izpraznitev črevesja, ki onemogočajo gibanje črevesja. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aboca Aboca
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov