Reabilar dihidrokvercetin, 30 kapsul

<p>Reabilar &ndash; dihidrokvercetin (taksifolin) je najmočnej&scaron;i naravni antioksidant - flavonoid, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna in je netoksičen in nemutagen.</p>

Reabilar – dihidrokvercetin (taksifolin) je najmočnejši naravni antioksidant - flavonoid, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna in je netoksičen in nemutagen.

920649 7623

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Marta **** 24. 06. 2018 18:11
Perfect that you have this product - I am going to buy this product in Near future. It is nice that ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Reabilar – dihidrokvercetin (taksifolin) je flavonoid, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna in je netoksičen in nemutagen.
 
En gram taksifolina vsebuje tudi več kot 64.000 enot ORAC, daleč pod njim so vitamin C, vitamin E in drugimi antioksidanti. Ena 100 mg kapsula z vsebnostjo 98% čistega taksifolina vsebuje  min. 6.400 ORAC enot oz. optimalni dnevni odmerek.
 
Pakiranje: 3g/30 kapsul po 100mg

Vsebina ene kapsule Reabilar

100 mg iz sibirskega macesna “Dihydroquercetin (Taxifolin)” (vsebnost dihidrokvrсetina 100 mg, min. 6400 enot po ORAC-u) brez dodatkov, želatinasta ovojnica kapsule.

Način uporabe in  priporočeni odmerek Reabilar kapsul

odrasli – enkrat na dan, v času kosila ali večerje. Trajanje uporabe: 1 mesec.
 
Če je potrebno, se lahko uporaba tega izdelka ponovi 3-krat na leto. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 
Opozorilo: Reabilar je prehransko dopolnilo. Možna je Individualna netoleranca na posamezne sestavine. Jemanje med nosečnostjo, dojenjem in pri otrocih, mlajših od 14 let: pred jemanjem se posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 
Reabilar je biološko aktiven dodatek. Izdelek je popolnoma nestrupen. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pretrgana kita, nategnjena kita

Pri nategnjeni kiti boli premikanje prizadetega dela telesa, pretrgana kita pa povzroči nenadno, ostro bolečino. Včasih se pri pretrganju sliši pravi pok, po tem pa se otipa vdrtino, včasih pa lahko nastane tudi oteklina na poškodovanem mestu.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flavomix Flavomix
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov