Mepore pro vodoodporni samolepilni obliž - 9x10cm, 1 kom

Samolepilni obliž, ki nudi idealno oskrbo za rane. Samolepilni obliž, ki nudi idealno oskrbo za rane.
460486 6513

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Mepore je samolepilni obliž, ki nudi idealno oskrbo za rane z majhnim izločanjem, kot so npr. postoperativne rane, odrgnine, raztrganine, površinske opekline ipd. Mepore prepušča zrak,ne lepi se na rano, z njim lahko delamo hitro in zanesljivo, poleg tega pa ga odlikuje tudi vpojnost. Prečna prožnost fiksirnega dela obliža omogoča udobno in zanesljivo pričvrstitev tudi na predelih telesa, ki so tovrstno bolj zahtevni (komolec, koleno…).Mepore je ekonomičen obliž, ki pomaga k boljšemu celjenju velikih in malih ran.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Pogoste zmote
Z vadbo lahko načrtno zmanjšam obseg zadnjice, trebuha in stegen:
Če trebušne mišice trenirate zato, da bi tam izgubili maščevje, s tekom pa želite zmanjšati oblogo maščevja na stegnih, ste se zmotili. Žal tako preprosto ne gre, saj je prekomerna telesna teža posledica zaloge maščob, ki se glede na tip telesne zgradbe kopiči na različnih mestih. Sprememba prehrane lahko začne topljenje maščobnih celic po vsem telesu, ne le na problematičnih delih.

Pri športu se energija porablja; odvisno od intenzivnosti vadbe je do 70 % te energije mogoče dobiti iz maščevja. Telo si to energijo pridobi od vsepovsod. Tako lahko šele po večtedenskem teku dosežete ožji pas in izgubo podbradka, vendar stegna in boki ostanejo še vedno bolj ali manj polni. V vsakem primeru se spremeni to, da okrepljene mišice oblikujejo in napnejo postavo na mestih, ki ste jih trenirali.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mölnlycke health care Mölnlycke health care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja