Microdacyn 60 hidrogel, 250 g

<p><strong>Microdacyn 60 hidrogel je elektroliziran hidrogel, ki se uporablja za či&scaron;čenje in vlaženje akutnih in kroničnih ran.</strong></p>

Microdacyn 60 hidrogel je elektroliziran hidrogel, ki se uporablja za čiščenje in vlaženje akutnih in kroničnih ran.

921378 9934

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Microdacyn 60 hidrogel je elektroliziran hidrogel, ki se uporablja za čiščenje in vlaženje akutnih in kroničnih ran, razjed, ureznin. odrgnin in opeklin, vključno s tistimi v človekovih votlinah, kot so usta, nosna ali ušesna votlina.

Natrijev hipoklorit in hipoklorova kislina sta pomožni snovi, ki lahko lokalno protimikrobno učinkujeta. Z zmanjšanjem mikrobne obremenitve in ustvarjanju vlažnega okolja v telesu pomaga pomaga pri lastnem postopku celjenja.

Microdacyn 60 hidrogelse lahko uporablja vseysplošno v okviru obširnega zdravljenja rane.

Ravnanje:
Microdacyn 60 hidrogel je biozdružljiv z indicirano uporabo, ne draži človeške kože, oči, ali žrela in ne povzroča občutljivosti kože. Posebni ukrepi za ravnanje niso potrebni.

Navodila za uporabo Microdacyn60 hidrogela

Microdacyn 60 hidrogel je že pripralvjen za uporabo in ga ni potrebno mešati ali redčiti. Gel nanesite neposredno na prizadeto območje. Uporabite ga pri vsakodnevni menjavi povoja.

Zdravljenje

Območje očistite in popivnajte do suhega. Na prizadet predel in bližnjo okolico nanesite tanko plast Microdacyn 60 hidrogela. Uporabite enkrat do dva krat na dan.

Hidrogel ni toksičen in je varen za uporabo. Za odlaganje ni posebnih navodil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Epidemiologija in preprečevanje

Vise era Ina lišmanioza je razširjena v toplih in suhih krajih. Kakor smo že omenili, je L. donovani razširjena predvsem v Indiji in vzhodnem delu Afrike, L. infantum v državah ob Sredozemskem morju, v srednji in zahodni Aziji, L. chagasi pa v Srednji in Južni Ameriki.

Pred drugo svetovno vojno se je bolezen pojavljala tudi v Dalmaciji in črnogorskem primorju. Po drugi svetovni vojni se je pojavljala v Makedoniji, od koder se je začela širiti v Srbijo, Vojvodino in Podravino na Hrvaškem. Pojav ni bil značilen za te kraje, temveč je bil le del velikega širjenja visceralne Iišrnenioze v svetovnem obsegu. Ukrepi proti malariji so po letu 1953 zavrli tudi zbolevanje za visceralno lišmaniozo na tem področju.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Oculus Oculus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja