Microlife filter za inhalator NEB 200/400, 5 filtrov

Microlife filter za inhalator NEB 200/400 je namenjen za uporabo skladno z aparatoma NEB 200 ali 400. Redna menjava filtrov inhalatorja poskrbi, da je inhalacija kar se da kvalitetna. Microlife filter za inhalator NEB 200/400 je namenjen za uporabo skladno z aparatoma NEB 200 ali 400. Redna menjava filtrov inhalatorja poskrbi, da je inhalacija kar se da kvalitetna.
12682 12682

Ocene in mnenja

Opis

Microlife filter za inhalator NEB 200/400 je namenjen za uporabo skladno z aparatoma NEB 200 ali 400. Redna menjava filtrov inhalatorja poskrbi, da je inhalacija kar se da kvalitetna.

Filter za inhalacijo je narejen iz indiferentnih materialov in omogoča kvalitetno inhalacijo.

Naloga filtra je predvsem odstranjevanje nečistot iz zraka, med drugim pa tudi odstranjevanje morebitnih mikroorganizmov in kapljic, da le te ne zaidejo v aparat.

Frekvenca menjavanja potrošnega materiala

Da bi venomer uporabljali pripomočke, ki so kvalitetni in v skladu s higienskimi standardi je menjavanje filtrov inhalatorja izrednega pomena. Filter tako zamenjajte vsake 3-4 mesece redne uporabe, pri čemer med uporabo skrbite za higieno nastavkov.

Filter naj se menja pogosteje, če inhalator uporablja več oseb.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Stres in dobro počutje

Sprostitev
Konjički. Veliko ljudi si je našlo nekaj, čemur se v prostem času predano posvečajo. Kadar zbirate poštne znamke ali gramofonske plošče, pietete, prepoznavate živalske glasove, popravljate stare radie ali nenehno dograjujete model železnice, samodejno pozabite na svet okrog sebe. Kadar se z nečim intenzivno ukvarjate, se zatopite in odklopite, vaša domišljija pa dobi krila - na koncu pa sledi še zadovoljstvo ob pogledu na nov puli ali popravljen radio.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Microlife Microlife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov