Microlife veliki set za inhalator NEB 200/400

Microlife veliki set za inhalator NEB 200/400 vsebuje vse kar je potrebno za normalno inhalacijo in je namenjen souporabi z inhalatorjema NEB 200 oziroma 400. Microlife veliki set za inhalator NEB 200/400 vsebuje vse kar je potrebno za normalno inhalacijo in je namenjen souporabi z inhalatorjema NEB 200 oziroma 400.
458139 10076

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Microlife veliki set za inhalator NEB 200/400 vsebuje vse kar je potrebno za normalno inhalacijo in je namenjen souporabi z inhalatorjema NEB 200 oziroma 400.
Inhalacijski set uporabljajte skladno z navodili za uporabo in z aparatoma NEB 200/400.

Inhalacijski veliki set vsebuje

  • velika maska za inhalacijo
  • mala maska za inhalacijo
  • nastavek za nos
  • nastavek za usta
  • razpršilna komora
  • 3 filtri
  • cevka za inhalator

Frekvenca menjavanja potrošnega materiala

Da bi venomer uporabljali pripomočke, ki so kvalitetni in v skladu s higienskimi standardi je menjavanje nastavkov in pripomočkov iz seta izrednega pomena. Omenjene sestavne dele tako zamenjajte vsake 3-4 mesece redne uporabe, pri čemer med uporabo skrbite za higieno teh delov in jih redno čistite in razkužujte. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

PH-vrednost mil ne ustreza pH - vrednosti naravnega kislinskega zaščitnega sloja 'kože, ki je zelo tanka plast, ki jo sestavljata predvsem pot in loj. Pri neproblematični koži to ne predstavlja težave, toda suha ali bolna koža lahko postane zaradi tega še bolj suha, to pa še bolj uniči rožen ico. Zato je bolje, če za čiščenje občutljive kože (obraza) uporabljate tako imenovana sintetična sredstva (synthetic detergents). saj je njihov pH prilagojen koži,
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Microlife Microlife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov