Neostrata Bionic (10 % PHA) serum za obraz, 30 mL

Neostrata Bionic serum za obraz odpravlja vidne znake staranja in odlično pripravi kožo na ostale kozmetične produkte. Neostrata Bionic serum za obraz odpravlja vidne znake staranja in odlično pripravi kožo na ostale kozmetične produkte.
422703 32785

Ocene in mnenja

Opis

Neostrata Bionic serum za obraz odpravlja vidne znake staranja in odlično pripravi kožo na ostale kozmetične produkte.

Prednosti in lastnosti seruma za obraz Neostrata Bionic

  • samostojna raba ali kot podlaga za ostale izdelke
  • primeren za uporabo po kožnih posegih
  • vsebuje 10% laktobionsko kislino
  • ne vsebuje dišav, barvil in PABA

Delovanje Neostrata Bionic seruma za obraz

Serum za obraz Neostrata Bionic z 10% PHA je intenzivni obrazni serum, ki deluje obnovitveno na kožo in ima številne anti-age učinke. Uporabite ga lahko samostojno ali ga uporabite kot izdelek, ki dodatno prispeva k boljšim učinkom ostalih negovalnih anti-age izdelkov, ki jih uporabljate.

Neostrata Bionic serum za obraz izredno pozitivno učinkuje na znake fotostaranja in zmanjšuje njihovo vidnost. Po uporabi bo vaša koža delovala bolj mladostno in sveže, saj serum uspešno lajša videz drobnih in večjih gub, prav tako zmanjšuje vidne razširjene pore. Serum poskrbi za boljšo tonizacijo kože in lajša videz neenakomerne pigmentacije.

V serumu za obraz je 10% laktobionske kisline, ki prispeva k bolj sijočemu videzu kože in vpliva na vidnost znakov staranja. S pomočjo antioksidanta, ki prispeva k izgradnji podporne strukture v medceličnih prostorih, uspešno ščiti kožo pred pretiranim razgrajevanjem kolagena in hialuronske kisline, ki sta izredno pomembni za ohranjanje mladostnega videza.

Koža bo s pomočjo seruma Neostrata ob manjši vidnosti znakov staranja tudi ustrezno navlažena. Serumu so namreč dodani provitamin A ter vitamina C in E. Neostrata Bionic serum za obraz lahko uporabite samostojno na površini celotnega obraza, tudi okoli oči ali ust. Lahko pa ga uporabite za pripravo kožo na izjemno delovanje ostalih negovalnih izdelkov z anti-age učinki.

Klinični rezultati po 12. tednih uporabe: 94% izboljšana tekstura in gladkost kože, 84% boljša elastičnost kože, 81% bolj zdrav videz kože, 81% bolj mehka koža, 77% boljša navlaženost, 74% ne draži, 71% manj opazne drobne gubice, 68% izboljšanje nagubane kože, 68 % manjši izbruh aken. (% = odstotki odgovorov. Data on file, NeoStrata Company, Inc.)

Uporaba seruma za obraz Bionic

Neostrata serum za obraz nanesite vsakdan na očiščen obraz ali le izbrane dele obraza, okoli oči ali okoli ust. Po nanosu počakajte, da se serum nekoliko vpije in nadaljujte z nanosom ostalih kozmetičnih izdelkov. Priporočamo, da na kožo redno nanašate tudi kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov