Mimijumi Not so Hungry majhna steklenička, 120 mL

Posebej mehak cucelj mimijumi podpira še nekoordinirano sesanje in nedonošenčka na naraven način uči, kako bo kasneje sesal iz dojke. Posebej mehak cucelj mimijumi podpira še nekoordinirano sesanje in nedonošenčka na naraven način uči, kako bo kasneje sesal iz dojke.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
492779 25853

Ocene in mnenja

Opis

mimijumi podpira pravilen način sesanja

Posebej mehak cucelj mimijumi podpira še nekoordinirano sesanje in nedonošenčka na naraven način uči, kako bo kasneje sesal iz dojke. Zaradi nizke moči vakuumsko reguliranega ventila je cucelj še posebej primeren za uporabo pri nedonošenčkih, pri katerih se uvaja prehod iz enteralnega k oralnemu hranjenju, kakor tudi pri dojenčki, ki so rojeni v roku, vendar imajo težave s sesanjem. Pri nedonošenčkih in dojenčkih, ki jih hranijo s stekleničko mimjumi, ne prihaja do zmede zaradi sesanja, saj mimijumi podpira enostaven prehod od dojke k steklenički s specialnim cucljem in nazaj.

Skrbno premišljena funkcija

Mehak cucelj je bil oblikovan skladno s teksturo in videzom materine dojke in zagotavlja popolnoma enak način sesanja, kot če bi dojenčka mamica dojila. Različne lastnosti materiala, kot na primer optimalno prilagajanje in raztezanje ali stabilnost na točno določenih mestih, ki preprečuje, da bi se cucelj vgreznil kot pri drugih stekleničkah, omogočajo sesanje kot pri dojenju. Integriran sistem proti kolikam preprečuje, da bi v steklenički nastajal podtlak, zaradi katerega mora dojenček prekiniti pitje oz. sesanje, požira zrak in ima posledično boleče in neprijetne črevesne kolike. Steklenička mimijumi pa preprečuje nastajanje kolik in omogoča lažje in boljše prebavljanje mleka in druge tekoče hrane.

Higiena

Mimijumi steklenička je sestavljena le iz dveh delov medicinske kakovosti, katerih čiščenje je popolnoma enostavno in zelo temeljito. Navoj je integriran direktno v cucelj in se samo s polovičnim obratom fiksno pritrdi na stekleničko. Steklenička nima vmesnega plastičnega tesnilnega navojnega dela, ki ga imajo vse druge stekleničke, kar pomeni, da tukaj ni možnosti razvoja in razmnoževanja patogenih klicev, mikrobov in bakterij.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mimijumi Mimijumi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov