MoliCare Skin krema za zaščito kože s cinkovim oksidom, 200 mL

MoliCare Skin krema za zaščito kože s cinkovim oksidom je krema namenjena intenzivni zaščiti predvsem v področju genitalij in za zaščito pred škodljivimi telesnimi tekočinami. MoliCare Skin krema za zaščito kože s cinkovim oksidom je krema namenjena intenzivni zaščiti predvsem v področju genitalij in za zaščito pred škodljivimi telesnimi tekočinami.
933040 1825

Ocene in mnenja

Opis

MoliCare Skin krema za zaščito kože s cinkovim oksidom je krema namenjena intenzivni zaščiti predvsem v področju genitalij in za zaščito pred škodljivimi telesnimi tekočinami.

Krema nudi enostavno ter hitro kožno zaščito, koža je aktivno zaščitena, brezpogojna zaščita.

Koža pri inkontinenci lahko pogosto postane izrazito občutljiva, predvsem na sestavine telesnih tekočin in izločkov. Kožo lahko tako draži predvse amoniak ali tudi encimi, ki se nahajajo v blatu.

MoliCare Skin so pH nevtralni izdelki, z Nutriskin Protection kompleks formulo, ki vsebuje maščobne kisline, aminokisline, kreatin in mandljevo olje. S temi hranilnimi in vlažilnimi sestavinami izboljšamo zaščitno plast kože in spodbudimo regeneracijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Varen ulov

Tretjino rib dobimo iz ribogojnic.  Med sladkovodnimi so postrv, zlatovščica, krapi, smuč, iz ribogojnic na morju pa morski losos, navadni jezik, brancin, orada in veliki robec. Čim hladnejše je lovišče, več omega 3 maščobnih kislin je v ribah. Njihova kri mora tudi pri nizkih temperaturah ostati redka. Pri globokomorskih ribah morate biti pozorni na pečat -marine stewardship council (MSC) pri tunah in dodatno še zaščitni pečat proti lovu na delfine.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov