China Balm rot balzam, 20 mL

China Balm rot balzam je naravno aromatično mazilo izdelano na osnovi starih receptov z daljnega vzhoda. China Balm rot balzam je naravno aromatično mazilo izdelano na osnovi starih receptov z daljnega vzhoda.
531120 15935

Ocene in mnenja

Opis

China Balm rot balzam je naravno aromatično mazilo izdelano na osnovi starih receptov z daljnega vzhoda.

China Balm rot balzam vsebuje
eterična olja cajeputa, poprove mete  ter nageljnovih žbic, mandljevo olje in čebelji vosek, kafro, mentol.

Uporaba China Balm rot balzama
Na želena mesta na tanko namažemo in vtiramo. Izdelek nanašajte predvsem na predele nepoškodovane kože telesa. Primerno je predvsem v hladnejšem predelu leta, masirajte predvsem sklepe ter preostale predele kože.

Pozor:
Balzama ne nanašajte na odprte rane ter pazite, da pri nanosu ne pride v stik z očmi.

Balzam je primeren za nego in masažo obremenjenih sklepov in hrbtenice ter hlajenje in osvežitev. Hranite nedostopno otrokom. Izdelek ne vsebuje konzervansov ter preostalih kozmetičnih dodatkov, ki ponavadi niso potrebni, zato tudi ne vsebuje mineralnega olja.

Rdeči kitajski balzam tako poseduje visoko priznan certifikat, ki daje kozmetičnemu izdelku še toliko večjo veljavo ter pečat kakovosti.

Rdeča kitajska mast tako vsebuje velik procent sestavin, ki so biološkega porekla ter so posledica ekološke ter nadzorovane proizvodnje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Skrivnost nekega moža

Če kdo pozna skrivnost uspešnega staranja, je to guru uspešnega staranja dr. Robert Butier, predsednik in direktor Mednarodnega centra za dolgoživost v New Yorku in ustanovni direktor Državnega inštituta za staranje.

»Delam 80 ur na teden. Ob sobotah in nedeljah s pohodniškim društvom prehodim 8 do 1 O km. V knjižnici vsak dan telovadim na tekaški stezi, ne kadim in skoraj nikoli ne pijem.« razkriva dr. Butier. (Dr. Butier, ki je za svoje pisanje prejel Pulitzerjevo nagrado, je pravkar dokončal novo knjigo.)
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bergland Bergland
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja