x
Vse kategorije
MomMe intenzivna krema za preprečevanje strij, 150 mL
MomMe intenzivna krema za preprečevanje strij, 150 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

MomMe intenzivna krema za preprečevanje strij, 150 mL

Proizvajalec: MomMe
Cena: 26,46 €
Minimalen možen nakup: 12 kos
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: minimalna količina tega proizvoda je 12.

MomMe intenzivna krema za preprečevanje strij je povsem naraven kozmetičen izdelek, pripravljen iz 100 % naravnih sestavin.

Izdelek predstavlja varno izbiro ter učinkovit tretma proti nastajanju novih in za tretma starih strij. Glavna sestavina intenzivne kreme je izredno bogato maslo, ki vlaži kožo, vse druge sestavine pa jo krepijo v boju proti nastajanju novih strij.

Izdelek je primeren za mamice, bodoče mamice in vse tiste osebe, katerih telesna teža pogosto niha. Negovalna olja, ki predstavljajo del sestavin kozmetične kreme sta predvsem olje navadne vrtnice ter rsubaki olje, ki pripomorejo k aktivaciji kolagena in elastinskih niti.
Krema vsebuje tudi zeliščni kompleks, ki je pripravljen iz kombinacije vrhunskih zelišč - teh je 7.

Krema kožo krepi in izboljšuje njen videz, se odlično vpija in ne pušča nobenih sledi na koži. Blaži občutek srbenja, ki je pogosta posledica raztezanja kože.

Uporaba MomMe intenzivne kreme za preprečevanje strij

Kremo nanesite dnevno do dva krat na dan po potrebi. Redna uporaba kozmetičnega izdelka je pomembna, saj tako preprečite napredovanje neželjenega raztezanja kože in posledično nastajanja neprijetnih strij.

Kremo nanašajte s prijetnimi masažnimi krožnimi gibi, da se vsa delujoča olja hitro vpijejo v kožo telesa. Kremo ne vtirajte premočno, še posebej v času nosečnosti.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

HIV

Zdravljenje je treba izvajati do smrti in zahteva disciplino: zdravila je treba jemati redno, sicer virusi razvijejo odpornost. Koliko časa bo terapija držala virus v šahu, se razlikuje od bolnika do bolnika.

Stranski učinki. Stranski učinki včasih močneje omejujejo kakovost življenja kot težave zaradi okužbe z virusom HIV. Tako lahko prihaja do slabosti, driske, iZpuščajev, sladkorne bolezni, psihičnih sprememb ali do neenakomernih prerazporeditev maščevja v telesu. Zato lahko predstavlja jemanje zdravil prav za tiste okužene, ki komaj občutijo znake svoje bolezni, veliko samopremagovanja. O neželenih stranskih učinkih je treba obvestiti zdravnika, saj je vedno mogoče razmisliti tudi o spremembi terapije ali začasnem premoru v zdravljenju.

Na splošno pa je pomembno, da se z lečečim zdravnikom zgradi zaupen odnos in se z njim ne pogovarja le o telesnih težavah, ampak povsem odprto tudi o skrbeh in strahovih.

Med zdravljenjem so pomembni redni kontrolni pregledi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.