MomMe učvrščevalni serum za negovanje prsi, 100 mL

<strong>MomMe učvrščevalni serum za negovanje prsi deluje intenzivno zaščitno, serum neguje kožo vaših prsi ter jih oplemeniti zliposomskimi delci, ki pripomorejo k obnovitvi kožne povrhnjice. </strong> MomMe učvrščevalni serum za negovanje prsi deluje intenzivno zaščitno, serum neguje kožo vaših prsi ter jih oplemeniti zliposomskimi delci, ki pripomorejo k obnovitvi kožne povrhnjice.
8440 8440
Minimalno naročilo - količina:12

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: minimalna količina tega proizvoda je 12.

MomMe učvrščevalni serum za negovanje prsi deluje intenzivno zaščitno, serum neguje kožo vaših prsi ter jih oplemeniti zliposomskimi delci, ki pripomorejo k obnovitvi kožne povrhnjice.

MomMe učvrščevalni serum je 100 % mešanica aktivnih ter rastlinskih izvlečkov, ki pripomorejo k intenzivni negi kože na predelu oprsja, da je ta v popolni kondiciji. Serum pripomore k regeneraciji poškodovane površine kože na način, da njeno strukturo zapolne in tako pripomore k hitri obnovi.

MomMe učvrščevalni serum  vsebuje ekstrakt navadne alge, ki je vidimo le pod miroskopom Tisochrysis lutea. Serum je obogaten tudi z rastlinskimi lipidnimi komponentami in ekstrakt sibriske črne mahunice, ki pripomore k lepšemu izgledu kože ter njeni nenagubanosti. Afriška kigelija kožo še dodatno učvrsti ter napenja ter spodbuje k nastanku kolagena. Kolagen je namreč izredno pomemben sestavni del kože, daje ji polnost. Če kolagena ni, tudi koža usahne in v primeru prsi se te povesijo. Žal je dejstvo, da je kolagena z leti vse manj in manj možno nadomestiti z izvajanjem tovrstnih tretmajev.

Bogati rastlinski polisaharid, ki je pridobljen s fermentacijo kožo globinsko neguje in daje serumu prijetno teksturo. Serum je lahek in daje žameten občutek, občutljivo kožo dojk pa nežno neguje.

MomMe učvrščevalni serum je prijetnega vonja - ta vonj kozmetičnemu izdelku podarja predvsem Tsubaki olje. Olje velja za dragocen dodatek kozmetičnemu izdelku in je pridobljen iz tako imenovane japonske kamelije.

Uporaba seruma za nego oprsja

Serum nanesite do dva krat dnevno in sicer najbolje zjutraj in/ali zvečer. Serum vmasirajte v območje dekolteja s prijetnimi krožnimi masažnimi gibi. Serum je tako naraven, da ga je moč uporabljati v času dojenja - paziti je potrebno le, da ne nanašate na prsne bradavice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

HIV

Posebej pomembno je, da se v primeru pojava bolezenskih znakov začne zdraviti kakor hitro je mogoče, saj lahko sicer vsakdanje okužbe, kot sta prehlad ali vnetje grla, dramatično poslabšajo zdravstveno stanje okuženega s HIV-om.
Odločitve s pomočjo zdravnika
Kombinirana terapija.
Tako imenovana kombinirana terapija (visoko aktivna protivirusna terapija: HAART) je danes postala že standardna oblika zdravljenja: zdravilne učinkovine ovirajo virus pri razmnoževanju. S tem se količina virusa v kratkem času tako zmanjša, da virus že po nekaj mesecih sploh ni več dokazljiv, čeprav ne izgine popolnoma. Uspešnost terapije je mogoče oceniti najhitreje po štirih tednih, pogosto pa šele po treh do šestih mesecih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MomMe MomMe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov