Moringa Premium prah, 100 g

<p><strong>Moringa slovi kot najbolj hranilna rastlina na svetu, saj vsebuje kar 20 aminokislin, 36 regenerativnih sestavin ter več kot 90 hranilnih snovi. </strong></p>

Moringa slovi kot najbolj hranilna rastlina na svetu, saj vsebuje kar 20 aminokislin, 36 regenerativnih sestavin ter več kot 90 hranilnih snovi.

350753 20193

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Moringa Oleifera je vrsta drevesa, ki izvira iz vznožja himalaje v predelu Indije. Moringa slovi kot najbolj hranilna rastlina na svetu, saj vsebuje kar 20 aminokislin, 36 regenerativnih sestavin ter več kot 90 hranilnih snovi.

Moringa Premium prah, ki vsebuje prah Moringe je izredno hranilen dodatek, obogaten z aminokislinami, ki so pomembni gradniki vseh sistemov v našem telesu. Aminokisline tvorijo večje makromolekule, ki jih imenujemo proteini, proteini pa nadalje tvorijo številne encimske ter druge proteinske sisteme našega organizma.

Listi moringe so bogat vir beljakovin, vitaminov, mineralov, nenasičenih omega maščobnih kislin, aminokislin, flavonoidov in fitoestrogenov. Ena od njenih najpomembnejših sestavin pa je zeatin - tako imenovan rastlinski fragment, ki so ga odkrili šele pred kratkim.

Moringa vsebuje 25-krat več železa kot špinača, 50-krat več vitamina B3 kot oreščki, 2-krat več beljakovin kot jogurt, 4-krat več vitamina A kot korenček ter 7-krat več vitamina C kot pomaranče.

Zaradi svojih neverjetnih učinkov se moringa v državah v razvoju uporablja v boju proti podhranjenosti, zaradi česar so jo poimenovali tudi "drevo upanja".

Uporaba prehranskega dopolnila Moringa premium

Priporočena dnevna količina: 3 žličke (5g).
Zmešajte s tekočino po lastnem okusu.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati v suhem in hladnem prostoru!

Bio prehransko dopolnilo Moringa Premium prah vsebuje na vznožju Himalaje gojene in v prah zmlete liste drevesa moringa oleifera brez dodatkov. Uživanje tega se še posebej priporoča bolnikom s slabokrvnostjo, ker nima stranskih učinkov, pa tudi doječim materam.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Inka Natura Inka Natura
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja