x
Vse kategorije
Mueller zapestna manšeta
Mueller zapestna manšeta
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mueller zapestna manšeta

Proizvajalec: Mueller
Pomaga podpirati šibko ali poškodovano zapestje, hkrati pa ohranja polno gibljivost.
Cena: 19,59 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Mehka neoprenska manšeta, ki pomaga podpirati šibko ali poškodovano zapestje, hkrati pa ohranja polno gibljivost. Z odprtino za palec za enostavno natikanje in prilagajanje.

Pomaga podpirati šibko ali poškodovano zapestje, hkrati pa ohranja polno gibljivost. Mehka neoprenska sestava zadržuje telesno toploto, kar izboljšuje krvni obtok in pospešuje zdravljenje ter ohranja zapestje gibljivo. Odprtina za palec omogoča enostavno natikanje in prilagajanje. Luknjičast material povečuje zračnost in udobnost za celodnevno nošnjo.

Barva

črna
Univerzalna velikost
(obseg zapestja do 30 cm)

Priloge

Ali ste vedeli

Krvavitev v možgane

Koga lahko bolezen prizadene?
Letno doleti krvavitev v možgane enega človeka na 400 ljudi. V večini primerov je vzrok zunanja sila pri nesreči s poškodbami ali pretresom možganov.

Poleg tega pa lahko krvavitev v možgane povzročijo tudi nekatere bolezni: zvišan krvni tlak lahko poči slabotno ali poškodovano žilo v možganih, kap, rakasta bolezen ali krvne bolezni, zastrupitve z alkoholom in izkoriščanje drog.

Nabiranje krvi pritiska na možgane, ki se ne morejo umakniti trdi lobanji, in tako omejujejo oskrbovanje s kisikom prek krvnih žil. Živčne celice na to reagirajo zelo občutljivo in brez kisika odmrejo v nekaj minutah. Izguba teh celic lahko vodi do motenj pri sluhu, vidu, govoru ali premikanju, lahko pa pride do ohromelosti polovice ali pa celotnega telesa. Če krvavitev pritiska na osrednje dele možganskega debla, je to smrtno nevarno, saj so ti deli odgovorni za osnovne telesne funkcije, kot sta dihanje in bitje srca.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.