Mueller zapestna manšeta

Pomaga podpirati šibko ali poškodovano zapestje, hkrati pa ohranja polno gibljivost. Pomaga podpirati šibko ali poškodovano zapestje, hkrati pa ohranja polno gibljivost.
599921 4649

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Mehka neoprenska manšeta, ki pomaga podpirati šibko ali poškodovano zapestje, hkrati pa ohranja polno gibljivost. Z odprtino za palec za enostavno natikanje in prilagajanje.

Pomaga podpirati šibko ali poškodovano zapestje, hkrati pa ohranja polno gibljivost. Mehka neoprenska sestava zadržuje telesno toploto, kar izboljšuje krvni obtok in pospešuje zdravljenje ter ohranja zapestje gibljivo. Odprtina za palec omogoča enostavno natikanje in prilagajanje. Luknjičast material povečuje zračnost in udobnost za celodnevno nošnjo.

Barva

črna
Univerzalna velikost
(obseg zapestja do 30 cm)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev v možgane

Koga lahko bolezen prizadene?
Letno doleti krvavitev v možgane enega človeka na 400 ljudi. V večini primerov je vzrok zunanja sila pri nesreči s poškodbami ali pretresom možganov.

Poleg tega pa lahko krvavitev v možgane povzročijo tudi nekatere bolezni: zvišan krvni tlak lahko poči slabotno ali poškodovano žilo v možganih, kap, rakasta bolezen ali krvne bolezni, zastrupitve z alkoholom in izkoriščanje drog.

Nabiranje krvi pritiska na možgane, ki se ne morejo umakniti trdi lobanji, in tako omejujejo oskrbovanje s kisikom prek krvnih žil. Živčne celice na to reagirajo zelo občutljivo in brez kisika odmrejo v nekaj minutah. Izguba teh celic lahko vodi do motenj pri sluhu, vidu, govoru ali premikanju, lahko pa pride do ohromelosti polovice ali pa celotnega telesa. Če krvavitev pritiska na osrednje dele možganskega debla, je to smrtno nevarno, saj so ti deli odgovorni za osnovne telesne funkcije, kot sta dihanje in bitje srca.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mueller Mueller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja