Naravna vitaminska krema Karotena

Krema Karotena uravnava delovanje lojnih žlez in zmanjšuje zamaščenost kože, upočasnjuje proces staranja kože. <br> Krema Karotena uravnava delovanje lojnih žlez in zmanjšuje zamaščenost kože, upočasnjuje proces staranja kože.
469955 15467

Ocene in mnenja

Opis

Namen

Naravna vitaminska krema Karotena vsebuje 100% korenčkov sok (naravni vitamin A v obliki beta karotena, vitamina E in H). Deluje tako, da odpira zamašene pore in zmanjšuje zamaščenost kože. Deluje tudi kot regenerativna krema, saj upočasnjuje proces staranja kože, nastajanja gub in revitalizira kožo.

Način uporabe

Krema nanesite na obraz v tankem sloju z rahlimi krožnimi gibi.

Sestava

Korenček; (lat. Daucus Carota fructus)
V korenju je veliko karotina, iz katerega nastaja vitamin A. Vsebuje tudi vitamin E in še vitamin H, ki uravnava delovanje kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Veliko se ukvarja s telesno višino in držo, mozoljasto kožo, spolnimi znaki, ne trudi pa se prav dosti glede urjenja gibalnih spretnosti, s katerimi bi imen itno prekril trenutne zadrege. Takrat potrebuje več pozornosti in pozitivnih sporočil, saj ga najbolj skrbi ocena drugih, zlasti ko koleba med pojmi: lep - grd, prikupen - zoprn, dober - slab in kasneje bister - neumen. Zelo je samokritičen, saj smo odrasli pri pohvalah preveč skopi. Slovencem ne stečejo prav gladko besede, vezane na pohvalo, saj prehitro pomislimo na ošabnost, objestnost ali prevzetnost, premalokrat pa na samozavest in ugodnejšo podobo o sebi, ki jo omogoči pohvala. Če je že potrebna graja, naj se nanaša na določeno vedenje, ne na osebnost v celoti, npr.: Si v redu in imamo te radi, narobe je le ..
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja