Naravni gel VERDALOE, 250 mL

Uporabljamo ga lahko kot podlago kremam, poleti lahko nadomesti dnevno kremo. Uporabljamo ga lahko kot podlago kremam, poleti lahko nadomesti dnevno kremo.
591289 3900

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje naravne sestavine brez emulgatorjev, se odlično vpija v kožo in deluje na kožo z vsemi številnimi sestavinami , ki jih vsebuje aloja. Zaradi svoje čistosti ima vonj aloje in rahlo jantarjevo barvo.

vsebina

250 ml

Ta  edinstveno izdelan proizvod vsebuje 95% čistega 100% gela aloje, glicerin...

Uporabljamo ga lahko kot podlago kremam, poleti lahko nadomesti dnevno kremo.

Pri naših uporabnikih je dobil ime PRVA POMOČ V HIŠI. Deluje hladilno, podaljšuje porjavelost kože, izboljša vlažnost kože in je prva pomoč pri  manjših nezgodah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Na področjih nekdanje Jugoslavije je razširjen predvsem na Hrvaškem, od Istre do črnogorskega primorja. V nekaterih letih se pojavi v večjem številu. Pajek ni napadalen, samica pa piči, kadar jo zmotimo. V strupnini ima toksalbumin, ki je smrten le prav poredko. Pik je prav neopazen in neboleč, že nekaj minut po piku pa se začnejo mišični krči, ki jih spremlja huda bolečina v področnih bezgavkah. Bolečine spremlja obilno znojenje bolnika, ki občuti izrazit strah pred smrtjo. Znaki zastrupitve se ohranijo dan ali dva, nato pa polagoma izginejo. Otroci in priletni ljudje so občutljivejši, posebno za pike na trup. Bolniku poskusimo ublažiti krče s kalcijevimi solmi. Takoj mu damo tudi imunski serum, ki že v nekaj urah odpravi vse znake.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Verdaloe Verdaloe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja