Nasovital sistem za izpiranje nosu set za odrasle

Nasovital sistem za izpiranje nosu nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi, ki je morebiti gosta ter lepljiva ter onemogoča normalno dihanje. Nasovital sistem za izpiranje nosu nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi, ki je morebiti gosta ter lepljiva ter onemogoča normalno dihanje.
910902 20268

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Nasovital sistem za izpiranje nosu nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi, ki je morebiti gosta ter lepljiva ter onemogoča normalno dihanje.
Nasovital sistem za odrasle je sestavljen tako, da lahko za izpiranje uporabimo čim večje količine raztopine - zato so tudi priložene plastenke večje ( 2x2 decilitra)
Higiena nosne votline je izredno pomembna predvsem pri vseh tistih, ki imajo težave z dihali, astmatiki, vsi ki pogosto zbolevajo za prehladom, vnetjem ali podobnimi infekcijami dihalnega sistema.

Učinkovito lajša tudi probleme s smrčanjem in alergijami - prav nosna votlina in njena higiena pripomore do lažjega vsakdana vsem tistim, ki imajo velike probleme z že omenjenimi težavami - in le-te lahko uspešno rešujemo z Nasovital sistemom za ispiranje in nosno higieno.

Patentirana zasnova Nasovital sistema vam je v veliko pomoč pri vzdrževanju nosne higiene saj omogoča popolen nadzor na pretokom pripravljene raztopine in tudi močjo curka, s pomočjo katerega učinkovito in hitro izperemo nosno votlino. Izdelek je zasnovan tako, da ni potrebno posebej upogibati glave za normalno aplikacijo s sistemom Nasovital - zadostuje že povsem naravna lega!

Nasovital sistem izpiranja je primeren za vse starostne skupine - od najmlajših pa vse do najstarejših.

Set vsebuje

1 plastenko z volumnom 2 decilitra - plastenke so namenjene uporabi odraslim, saj je njihov volumen primeren za večje količine raztopine za izpiranje nosne votline.
20 vrečk s soljo, namenjeno za pripravo Nasovital raztopine za izpiranje.

Kako uporabljamo Nasovital sistem:

Nega nosu z Nasovital sistemom za izpiranje in higieno nosne votline je preprosta. Video predstavitev si lahko ogledate na povezavi pod sliko!
Nasovital sistem pripravimo s pomočjo Swis Stix soli - pripravimo raztopino, sol raztopimo in nežno vstavimo ustje izdelka Nasovital v nosno votlino in Nasovital sistem stisnemo do te mere, da tekočina prične iztekati iz druge nosnice. Postopek izvajamo 1 krat dnevno in sicer toliko časa, da popolnoma odstranimo tujke in nečistoče iz nosne votline.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nasopure Nasopure
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede