Natura Femina Maternity vložki za porodnice 40x10 cm

Tosama predstavlja novost za porodnice - sterilne bombažne vložke dimenzije 40 x 10 cm. Tosama predstavlja novost za porodnice - sterilne bombažne vložke dimenzije 40 x 10 cm.
534862 19253

Ocene in mnenja

Opis

Vložki za porodnice Natura Femina Maternity

Tosama predstavlja novost za porodnice - sterilne bombažne vložke dimenzije 40 x 10 cm.

Ker so namenjeni mamicam v prvih dneh po porodu, ko so zaradi močnejšega krvavenja in morda celo šivov in nezaceljenih ran še posebej občutljive, so narejeni iz stoodstotnega bombaža, izredno mehki in še bolj vpojni, hkrati pa prepuščajo zrak in omogočajo dihanje kože. Zaradi svoje sestave tudi ne vplivajo na fiziologijo sluznice, saj ohranjajo njene naravne pogoje in tako tudi preprečujejo morebitna vnetja. Vložki ne vsebujejo klora, parfumov in kemičnih super-vpojnih zrnc, so pH-nevtralni, dermatološko testirani ter 100 % naravni. Po porodu in po operativnih posegih je telo še posebej občutljivo, pa tudi možnosti za infekcijo so večje. Prav zaf so Natura Femina Maternity vložki sterilni. Ženske, ki se v teh občutljivih obdobjih trudijo zmanjšati vsakršna tveganja, bodo z novimi vložki varnejše. Prav zaradi tega jih priporočamo tudi po ginekoloških operacijah zaradi svoje velikosti in izredne vpojnosti pa bodo dobrodošli tudi pri močnejših menstruacija. V prodajni škatli sta dva paketka s po petimi sterilnimi vložki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Za učne (izkustvene) delavnice se odločam tudi zato, ker želim poudariti pomembnost izkušnje, ki zame šteje več kot teoretsko razglabljanje v prvih delih priročnika. Znanstveno naravnan bralec bo nemara temeljiteje prebiral teoretično gradivo, starši s šolarjem oz. mladostnikom pod streho pa se bodo verjetno najprej odločali za delavnice in šele kasneje pazljiveje prebirali teoretične vsebine. Morda pa boste pri vključevanju v izkustvene vaje z vašim šolarjem prišli še do drugačnih zaključkov, kot sem jih navajal v teoretičnem gradivu.

Prepričan sem, da je znanje, ki ga porajajo izkušnje, bolj dragoceno kot tisto, ki ga dobimo iz knjig. V knjigah je znanje drugih, v izkustvenih vajah pa si oblikujete lastna znanja in spoznanja, ko dogajanja prepoznavate takšna, kot dejansko so, ne takšna, kot so zapisana. Ne pustite se speljati teoretičnim navedbam in dogajanje raje preverite z izkustvenimi vajami v praksi! Če se zanašate na naravne zakonitosti, ne boste opeharjeni. Razum se da vedno vleči za nos.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja